| VoiceWithin a întrebat:

In ce consta un control ginecologic de virginitate? Sa vada daca mai sunt virgina sau nu?.
Ma pune neaparat pe acea masa ginecologica? Sau cum.
Spune-ti etapele, va rog happy.
Acord fundita.

4 răspunsuri:
| andreeapap a răspuns:

Da in asta consta.el se uita si face raportul in cazul in care mai esti virgina sau nu dar se uita si pentru eventuale boli.in cazul in care ai sub 17 ani ginecologul este obligat sa ii spuna mamei daca esti virgina sau nu insaracinata etc cum ar veni sa ii zica tot ce a constatat el. daca ai peste 17 ani te poti duce si singura totul este secret etc.etape: pur si simplu te pui pe masa si il lasi pe doctor sa isi afac treababig grin

| KaRa23S a răspuns:

Pai da, trebuie sa te dezbraci etc etc ( e si logic), te cracanezi pe masa, el se uita, observa imediat daca esti virgina sau nu, insarcinata, sau daca ai vreo boala. Acum nu pot sa-ti zic prea detaliat, pentru ca eu nu am luat contact cu o astfel de situatiehee hee.

| CannbalCorpse a răspuns:

Http://www.mymed.ro/consultul-ginecologic.html
daca esti virgina nu e neaparat sa te urce pe capra decat daca ii spui tu ca ai observat o secretie urat mirositoare sauai alte scurgeri, atunci te va urca pe capra si iti va lua de la suprafata un pic de secretie. Daca ai probleme cu ciclul, nu e placut ce iti voi zice dar, iti va baga defetul in fund pentru a-ti controla ovarele.Asa se procedeaza in mare la virgine.
Daca nu esti virgina, te va urca neaparat pe capra si va folosi doua valvule sunt ca niste linguri care vor separa peretii vaginului pentru a se uita acolo, s-ar putea sa simti o incomodidate, chiar putina durere daca nu ai facut-o de mult. Apoi iti va baga un betisor luuung pentru a lua secretie de pe colul uterin pentru Papanicolau si cam atat.
Mai intai de toate te va intreba daca ti-ai inceput sau nu viata sexuala si te va intreba de ultimul ciclu, daca il ai regulat, daca te supara ceva in mod deosebit.Cam atat.
O seara buna. Daca mai ai intrebari spune-le. Sper ca te.am putut ajuta.

| patrusidouazeci a răspuns:

In general un control de virginitate e foarte simplu: daca mai esti este ok daca nu te sparg parintii acasa rolling on the floor)