Ma amuza teribil raspunsurile siropoase pot sa-ti tin o mica predica aici despre cele 3 cuvinte care definesc dragostea in greaca(eros, fileos, agape). Nu o fac, daca vrei totusi dai un pm. In afara situatiei cand vrei sa ajungi fata batrana sau burlac, alegi iubirea, pentru ca e mai usor sa ai o iubita/iubit pe bune decat prieteni/e. Nivelul de familiaritate e mult mai mare in prima situatie, asa ca daca il alegi sau o alegi cum trebuie ai sanse mai mici sa fii dezamagit/a. Sporuri!
Bună zambetpervers,
În amândouă cred, dar amândouă sunt trecătoare... Azi ţi se pare că respectivul îţi este prieten, iar mâine îţi dai seama că e un mincinos. Sau în cazul iubirii, azi crezi că te iubeşti cu respectivul, iar mâine el se vede cu altă fată. Dar depinde de felul omului.
Nici una nici alta...cel putin momentat pentru ca am fost dezamagita si ranita din partea unei prietene foarte buna si din partea fostului iubit asa ca na
Eu cred in amandoua fiindca se completeaza.
Nu ai auzit? -> :
Intr-o zi dragostea si prietenia se intalnesc pe strada. Dragostea intreaba:
-Daca eu exist, tu ce rol mai ai?
Prietenia raspunde:
-Ca sa aduc un zambet acolo unde tu ai lasat o lacrima.
funda?
Aici raspunsul e clar... prietenie. iubirea vine si trece dar prietenia ramane. Sunt sigur de asta. Chiar am citit pe net undeva cica "se adreseaza iuirea (dragostea) catre prietenie spunandu-i: daca eu exist tu de ce mai esti? iar prietenia spune: ca sa repar acolo cand tu ai stricat totul. ( ceva d egenu era.) sau :un prieten in viata e mult. Doi inseamna foarte mult. Trei e aproape imposibil. Sper ca te-am ajutat. Funda pls?
Prietenia e strans lagata de iubire. Nu poti fi prieten cu cineva daca nu-l placi destul de putin. Deci, pentru mine amandoua sunt foarte importante.