Buna,
Ai putea sa ii spui ca pur si simplu nu va merge, ca nu vezi un viitor pentru relatia asta. Spune-i ca iti pare rau, insa nu vrei sa il dezamagesti si de asta consideri ca e mai bine sa intrerupi relatia inainte sa fie prea tarziu.
Iţi dau papuci!) pei nu.eu zic can aşa: am nevoie de o pauza)vreau sa fiu singură şi sigur va inteege
Sunt de acord cu Fallen.
Incearca totusi sa nu-i ranesti sentimentele daca stii ca te iubeste.
De obicei functioneaza frazele gen ''Stii. a fost foarte frumos timpul petrecut impreuna, dar intre timp simt ca s-a mai schimbat ceva.Esti un baiat minunat si nu meriti sa te mint.de aceea vroiam sa discutam pe tema aceasta...''si la sfarsit nu uita sa-i spui ''Sper ca acest lucru sa nu afecteze prietenia noastra''
Eu asa am procedat cand am vrut sa ma despart de cineva si a functionat, mi-am cerut scuze etc.si a fost bine
Bafta si sper sa te fi ajutat
Hmmm... e bine sa fi sincera si sa-i spui motivele pentru care nu mai vrei sa fi cu el! stiu probabil te gandesti ca il ranesti dar nu-i nimic, isi va da seama mai tarziu, timpul vindeca ranile deci nu-ti face griji! ex:"vreau sa discutam ceva important, este vorba despre noi 2, eu nu ma mai simt ok in aceasta relatie iar motivele mele sunt asta, asta si asta, vreau sa stii ca imi pare rau dar nu se mai poate"imi pare rau(sau poate nu iti pare, oricum ai prins tu ideea, nu?) fa-ti curaj, nu te ascunde dupa perdea!
Fii sincera si spune-i adev, ca nu mai vrei sa fii cu el sau printun mod amuzant:faceam curas diminteata, si am gasit sub pat niste papuci vechi, ma gandeam sa tii dau tie0
LoOvE întreabă:
Anonima17191 întreabă: