| Fabian20 a întrebat:

In ce oras din Romania v'ar fi frica sa va duceti din cauza ca sunt golani? cica oltenii sunt cei mai rai!

17 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Unde nu sunt golani?

| NoSmile a răspuns:

Buna!
Oltenii cei mai rai? Te inseli amarnic.
Oltenii sunt rai doar cand le gresesti,de fapt sunt razbunatori.
Mie imi plac foarte mult oltenii,majoritatea sunt frumosi,iti spun verde in fata ce au de zis, te distrezi cu ei, sunt glumeti, ajutatori.
Intr-un cuvant, sunt oameni deosebiti si-mi plac.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Am vizitatea mare parte din tara si de departe Craiova si Braila mi s au parut suspecte orasele

| h3r a răspuns:

Nu i-ai cunoscut pe moldoveni și țigani.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Nu mi-e frica, Diabla ma apara de golani!

| Vi003 a răspuns:

Fusăşi tu prin Oltenia şi te muşcară oltenii de picior? laughing

| Doηηa a răspuns (pentru Vi003):

laughing

| Doηηa a răspuns (pentru Vi003):

Peste tot dai de golani, sunt pretutindeni indiferent de zona. laughing

| Raiiiisa a răspuns:

Eu sunt cea mai readevil

| lolium a răspuns:

Da. ai mare dreptate. zaibarul consumat constant si in doze mici provoaca mutatii genetice
n-ai vrea sa fii in preajma unui oltean cand se supara.

| Swal a răspuns:

Am auzit ca Timisoara si Craiova sunt cele mai naspa orase.

| w0nderboy a răspuns (pentru Swal):

Înseamnă că trăieşti pe undeva pe sub pământ, no offence.

| Swal a răspuns (pentru w0nderboy):

Nu trebuia sa jignesti, am facut o afirmatie la moduo cum ca "am auzit". Traiesc la Roma, si imi platesc starea pe luna cat iti platesti tu in 3-4 ani, nu stiu care dintre noi traieste sub pamant.

| Oana92 a răspuns (pentru Swal):

Locuiesc de 21 de ani in Timisoara si nu am avut niciodata probleme de acest gen si nici nu cunosc pe cineva care sa fi avut probleme cu astfel de personaje. Ca mai sunt smecherasi de 16-17 ani care comenteaza aiurea pe strada e una, dar de acei golani de care tu vorbesti nu te lovesti chiar peste tot. Eu cred ca pe golanii astia trebuie sa ii si cauti ca sa zic asa. Daca iti vezi de treaba ta si nu incerci la randul tau sa te dai artist mai ales cand esti un muritor de rand nu iti are nimeni grija. Cel putin asa e in cazul meuhappy

| w0nderboy a răspuns:

Prietene,eu sunt oltean şi nu sunt un om rău, cel puţin aşa îmi place să cred.

Eşti un necunoscător, de ce zici că oltenii sunt cei mai răi? Din formularea întrebării dai de înţeles că aşa ai auzit nu că ai simţit pe pielea ta ceea ce vrei să spui.

Mă rog, rămâi cu impresiile tale, oltenii sunt cei mai răi, dacă vii aici pleci în bucăţi acasă. xD

| cristinel87 a răspuns:

Daca oltenii sunt rai, ce mai zici de moldoveni?

| Kattth a răspuns:

Eu sunt olteanca si pot sa spun ca nu sutem chiar asa rai (poate de gura decat) laughing Golani sunt peste tot stai linistit.