| naya a întrebat:

In ce situatie ati fi de acord cu un avort?

32 răspunsuri:
| albastrel a răspuns:

In nici o situati!

| daddy a răspuns:

Daca nu e al meu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

POATE, doar in situatia in care copilul ar fi handicapat sau iar lipsi ceva.

Doar poate.

Dar daca a facut sex la 12 ani si a ramas insarcinata, tot nu i-as da voie sa faca avort

| alabala_4392 a răspuns:

In nici o situatie. Trebuie sa-mi asum responsabilitatea pentru faptele mele. Acel copil nu ar avea nici o vina. Nu sunt o criminala. (Si in cazuri exceptionale greu as fi convinsa. Aici vorbesc despre boli grave fara speranta de viata)

mira
| mira a răspuns:

In mai multe situatii.Viata este complexa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil as face o exceptie daca acea persoana a fost violata.

| carminaburana43 a răspuns:

Daca fatul pune in pericol viata mamei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In situatia in care sarcina pune in pericol viata mamei...sau in caz de sarcini extrauterine...

Din motive medicale, oricum straight face

| hândel a răspuns:

Daca copilul va iesi cu deformatii grave, atunci as fi de acord. Nu as chinui un copil numai de dragul meu de a-l creste, sau de a nu fi in stare sa-i curm viata. Prefer sa traiesc cu vina de a-l fi ucis, decat cu vina de a-l fi crescut in chinuri, distrugandu-i si lui viata, dar si a familiei mele.

| psiholoaga a răspuns:

Daca as fi de acord? Pai nu pot sa ma pronunt decat daca ar fi al meu. In rest, cine sunt eu sa imi dau "acordul" sau "dezacordul" pentru ce decide o femeie sa faca?

| sorin a răspuns:

Sa fii prea mica de varsta sa poti avea grija de el.

| raluca_2686 a răspuns:

As accepta probabil un avort daca as avea o problema de sanatate foarte grava si nu mi s-ar permite sa-l tin(asta in cazul meu), pentru altcineva nu pot sa-mi dau eu cu parerea.

| Nastia a răspuns:

In situatia in care fata ar avea sub 18ani. punct!

| EUSIATIT a răspuns:

Daca ar fi o pb de sanatate pentru viata mamei si daca se intimpla sa ramin gravida si nu doresc .am 2 3 copii saupur si simplu este o aventura,, trebuie sa fii nebuna sa faci copil .deci in mai multe situatii dar analizata situatia

| Timishan a răspuns:

Doar si numai daca este pusa in pericol sanatatea mamei, ori daca "mama" este inca un copil, ce a suportat un viol, ...sau, doar dupa un viol. straight face Restul se numeste crima. :-

| DeeVee a răspuns:

In situatia in care nu doresti copilul...probabil si in cazul in care nu vrei sa fle parintii tai(daca esti minora)...

| albastrel a răspuns:

Foamea e de vina

in nici o situatie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Atunci când viața mamei ar fi pusă în pericol în urma unei sarcini care nu evoluează (sarcină moartă), rezultatul unui viol, o sarcină extrauterină, sarcina prezintă malformații congenitale, etc.
Pa, pa.

| SweetCandy a răspuns:

In situatia in care ea ar fi minora si totul s-a intamplat prea repede, stiu ca o sa spuneti ca nu trebuia sa accepte, insa cred ca toate fetele stiu cum e sa fii tanara, sa vezi viata in roz si pe el ca pe cel mai bun si sincer om din lume... iar dupa un timp sa realizezi insa sa fie prea tarziu.

| eni a răspuns:

Daca sarcina prezinta malformatii.

| dulcika a răspuns:

Buna.
eu nu as face avort, pentru ca nu as lasa o viata mititica sa traiasca... i-as fura sansa de a trai...nu as avea constiinta impacata
@ang3l_or_d3v1l:de ce ai parasi un copil daca este bolnav de un handicap? ai avea inima sa faci asa ceva?crying

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Sunt de acord cu legile care vor fi implementate in anii urmatori. E ok avortul cand este pusa in pericol viata copilului... sau a mamei... Cand vine vorba de un viol (nu cred ca ar trebui sa chinuim femeia aceea mai mult decat a fost)... Si cand e vorba de o boala foarte grava.

| kathessa a răspuns:

1. In caz de incest.
2. In caz de viol.
3. In cazul unei boli a mamei sau copilului care ii pune pe unul dintre acestia in pericol.
4. In cazul uneui copil nedorit.
Dar toate aceste cazuri pot fi evitate si NU SINT DE ACORD CU AVORTUL.

| Swabia a răspuns:

In cazul in care mama nu are varsta potrivita pentru un copil...ma refer la 12-16... Un copil nu poate avea grija de alt copil!

| Andreeagen a răspuns:

Daca ar fi al meu...doar daca as sti k e in joc viata copilului sau are cine stiu eu ce problema...care l'ar putea afecta toata viatastraight face
Pentruca acel copil nu are nici o vina, pentru ceea ce am facut euhappy sau ma rog tata copiluluihee hee

| laramaria a răspuns:

In nici o situatie. Nu e corect ca o fiinta nevinovata sa fie ucisa cu buna stiinta..atata timp cat dumnezeu a dat-o, ar trebui sa traiasca.

| Leea1234 a răspuns:

Daca ma intrebai inainte de a avea copilul, iti raspundeam ca nu sunt de acord cu un avort indiferent de situatie!
nici acum nu incurajez "avortul"dar daca mi-ar spune doctorul ca mor daca mai am vreun copil,,,,, m-ar durea sufletul dar cred ca as face-o! mai bine ard eu in focurile iadului, decat copilul meu sa traiasca fara mama!
nu stiu asta gandesc acum, dar nu as vrea sa fiu pusa in asa situatie!

| shishilik a răspuns:

Nu e bine sa faci un avort, dar cateodata e indicat, dupa cum au mai spus si altii inaintea mea, din motive medicale. Cand viata mamei e in pericol, sau exista riscul ca fatul sa iasa cu handicap, prefer avortul decat sa risc!

Eu una imi doresc foarte mult un copil, la vremea potrivita, si nu cred ca as fi in stare sa fac avort.

| kiske a răspuns:

Nu mi se pare o idee stralucita avortul, daca esti prea mica sa cresti un copil poti sa gasesti un cuplu care nu pot sa faca copii si sa-l adopte decat sa ii iei viata unei fiinte nevinovate happy.

| Sara2 a răspuns:

Viol, greseala, incest