Raw cu sensul de "dur" sau neşlefuit din engleză?
Folosiţi oameni buni limba română cu încredere!
Bună.
Zonele erogene diferă de la băiat la băiat.
O seară plăcută!
pa, pa.
In zona intima! unde draq vrei sa se excite la urechi? ))
dar daca te-ai referit la cum poti sa o faci sa se exc mai mult atinganndul intr-un anumit loc. pai tot prin zina aia intima
Buna. Pai acum depinde de prietenul tau. Trebuie sa-i gasesti punctul unde se excita el. Uite de ex prietenul meu pe burta se excita cel mai tare. Eu nu cred ca o sa iti fie de folos in acel moment sfaturile primite de aici pentru ca in acel moment nu o sa stai tu sa te gandesti aici. Eu cred ca ar trebui sa te gandesti unde crezi ca l-ar putea avea daca zici ca esti cu el de un an inseamna ca il cunosti destul de bine. Un sfat:incearca in momentul ala sa lasi totu sa vina de la sine sa nu stai incordata sau ceva de genu pentru ca nu o sa te simti foarte bine
Deciiiiiiii fii atenta pe picior intre picioare mai exact dar nu la penis mai sus pe crak ce drg dar fii atenta doar miscari fine deoarece nu se stie niciodata cum isi da drumul
Buna.Asta depinde ...de la baiat la baiat... cele mai cunoscute zone sunt :
in spatele urechilor
gatul
buza superioara
organul genital ...ai grija, s-ar putea ca. ce ii place unui baiat, celuilalt sa nu-i placa ...iti recomand sa descoperi singura ce ii place. si unde se excita cel mai rau, exploandu`i tot corpul
anonim_4396 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: