Pai fa rost de idu lui sau nr vb cu el pe net despre toate chestile poate aveti multe in comun! bagate in seama cu el mai mult cerei ajutor la o tema sau ajutal u la lucrare ceva.imbracate misto sai tragi privirea trimitei biletele chiar Hey colegu ce faci. Incearkati norocu.caci daca te place iti va da semne funda
Am aceeasi situatie ca tine, numai ca nu sunt cu ea in clasa. desi sunt baiat pana acu veneau fetele la mine
si acum observ cateva care ma plac dar le las sa sufere pentru ca nu vin sa-mi spuna, oricum le refuz... si pentru mine e o provocare
pai tu ai putea sa.i ceri un pix de exemplu, sa.l intrebi la o materie la care se pricepe el mai bine cum se face nu stiu ce(chiar daca stii). mi se pare ca e genu de baiat care nu prea vrea sa iasa in evidenta si nici nu.l intereseaza de clasa din care face parte(asa sunt si eu). o gramada de "colegi" nu.i bag in seama, pentru ca sunt niste ratati.
Pai daca spui ca va cunoasteti asa, cat de cat, saluta-l cand treci pe langa el. Nu este mare chestie asa ca nu ai de ce sa fii timida Poate ca ti se pare un fleac, dar chiar tine, adica dupa o perioada o sa vezi ca o sa incepeti sa vorbiti. Dar daca vrei sa grabesti lucrurile, poti face rost de ID lui si sa vorbiti pe mess pentru ca este mai Ai putea chiar sa ii spui ca il placi CHIAR NU AI NIMIC DE PIERDUT! Macar asa vei afla daca si el te place! Succes! :*
Daca vrei poti sa-ti dau un sfat, din propria experienta. Gindestete bine daca merita macar sai atragi atentia, sau poate ar fi mai bine sa ramineti doar colegi(asta ca sa nu-ti para rau mai tirziu). Daca totusi merita, atunci incearca sa vorbesti mai des cu el. Sau o varianta a fi sa te asezi intr-o banca mai aproape de el. Poate asa va incepe sati atraga mai mult atentie. Dar gandeste-te bine. Bafta la tot ce nu vei face in continuare!
George0197 întreabă: