| Etelca a întrebat:

In clasa intai am inceput sa ma duc la after(adica un loc unde stai sa-ti faci temele, sa manaci si sa te joci). Am cunoscut un baiat tare dragut, dar nu eram prieteni.In clasa a doua am devenit de nedespartit, aveam multe in comun si stateam mereu impreuna(el era in clasa a patra). Mentionez ca-l placeam tare mult. Dar in ultima zi de scoala, cand am mers la after, din greseala l-am lovit atat de tare, incat a inceput sa planga(pana atunci nu il mai vazusem plangand), el s-a suparat tare rau pe mine si nici acum, cand aproape e un an de cand l-am lovit imi vorbeste urat si nu vrea sa ma ierte.Si el oricum m-a lovit o data(tot din greseala)cu spatele de ciment, dar l-am iertat chiar in ziua aceea sau urmatoare, nu mai stiu! Vi se pare normal sa nu ma ierte? Nu stiu ce sa fac(el e in clasa a cincea si nu l-am mai vazut de vreo 11 luni), mie tare dor de el.Inca mai sunt indragostita de el.Nu stiu ce sa fac! Ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| GabytzaDoolce a răspuns:

Buna! In primul rand as vrea sa iti zic asta dar fara suparare:tu nu ai cum sa fii indragostita de el(pentru ca la varsta ta nu intelegi prea bine sentimentul de dragoste)ci doar simti asta.In al doilea rand incearca sa vorbesti cu el si sa ii explici ca iti pare foarte rau si ca nu ai facut-o intentionat.Nu ii aminti ca si el ti-a facut tie asta! Apoi,daca tot la fel o sa faca incearca sa il faci gelos. Daca nici asta nu functioneze,uita-l si vezi-ti de viata ta. Sper ca ti-am fost de folos, ai grija de tine! Bye, pup!

1 răspuns:
| RawrLexa a răspuns:

Joaca intre copii.
Crezi ca el se gandeste la asta acum...e baiat si e mic.
Si tu la fel :]`
Scuze ca nu te ajut ^^