| SuperMadara14 a întrebat:

In clasa la mine este o fata de care imi place foarte mult si nu stiu daca ea ma place. Adica o perioada de timp ea nu prea vorbea cu mine si imi doream foarte mult sa mma bage in seama dar dupa un timp ea a inceput sa vorbeasca cu mine si m-am bucurat foarte tare apoi radea la fiecare gluma pe care o spuneam pe mess de fiecare data vorbea cu mine si i placea sa ma enerveze dar radea de fiecare data si de doua ori dupa scoala m-a rugat sa merg cu ea. Oare ma place sau ma uraste va rog spuneti-mi

Răspuns Câştigător
| anutza97 a răspuns:

Pai dupa parerea mea incepe sa te cam placa dar sa nu faci pe grozavul ca sa incerci sa ajungi la inima ei mai usor crede ma nu stiu dc in ultimul timp baietii cred ca daca fac asta cuceresc o fata...asa ca succes cu ea fi mai atent cu ea. orice lucru mic va conta pentru ea incepe s o mai intrebi u daca vrea s o conduci ...mult succes cu ea sper ca te a ajutat raspunsul meu poate mi dai si mie un mesaj cu ce o sa se intample ca sunt curioasa

4 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Te place.

| SuperMadara14 explică (pentru ignore):

Pai nu e toata povestea fata acea ii place sa ma enerveze sau sami puna porecle dar de fiecare data rade si nu pare sa o zica din rautate (cel putin asa cred) si de la un timp nu mai vorbeste asa de mult ca inainte nu stiu ce sa zic crying((((

| ĦΔŁŁØẄΣΣЙ a răspuns:

Eu cred ca te placehappydaca nu te placea iti spunea pur si simplu sau continua prin a nu vorbii cu tinehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din ce povestesti chiar nu vad de ce crezi ca te uraste.Eu zic ca incepe sa te placa odata ce zici ca vrea sa mearga cu tine.Dar ca sa fii sigur si sa nu iti faci sperante degeaba ai putea sa o intrebi sa vezi ce iti zice.Asta e parerea mea. Sper ca te.am ajutat.Pwp:*