| Scumpitza a întrebat:

In clasele 1-4 mi-a placut la nebunie de un baiat(totusi, si acum il plac)dar el a plecat la alta scoala si si-a facut o prietena, dar eu tot il mai plac nici mult, dar nici putin.Acum,cand am inceput clasa a 5 simt ceva si pentru alt baiat din clasa mea dar il mai plac pe celalalt. Ce credeti ca ar trebui sa fac? Cel mai bun raspuns primeste o fundita.

Răspuns Câştigător
| Katerine a răspuns:

Chiar Daca cineva ti-ar spune ca esti mica nu asculta deoarece ei la anii tai tot au avut aceste sentimente, eu cred ca mai bine ai incerca cu baiatul care ti-a placut de cind ai inceput cl a 5. dar daca simti ca iti place acel lalt baiat mai tare pai nu stiu ti-ar fi mult mai greu, totusi cred ca ar fi mai bine sa il uiti pe acel care ti-a placut din 1-4.)))

4 răspunsuri:
| infernome a răspuns:

Sa nu faci nimic esti inca mica sa ai un pretenwinking ie o prosti cred ca incerci sa imiti pe cei mari laughing

| Scumpitza explică:

Vreau sa adaug ceva! Am reusit, l-am uitat pe baiatul din primele clase, nu imi mai place de cel din a 5 si simt ceva pentru alt baiat(nu din cls mea) dar nu e deloc ceva sigur! ma cam dezamageste cel de-acum!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut deci de cine ti-a placut de stefan? Si acum de cine iti place de Misa, domnisoara A. B?

| Flore555 a răspuns:

Si eu sunt tot asa, am fost asa din clasa a 3 si acum sunt a 6 si nu i-am spus ce simt, spune-i ca simti ceva pentru el si ca ai vrea sa iesiti... Sper ca la tine sa mearga, eu nu am putut.