anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In clasele a V-a, a VI-a si a VII-a, eram diva clasei, TOTI baietii din clasa erau topiti dupa mine. In clasa mai era o fata, urata cu spume si de un caracter groaznic. Avea putin creier, ba chiar foarte putin. Nu vreau sa ma laud, insa in perioada aia am avut rezultate foarte bune la invatatura (sa nu intelegeti ca eram o tocilara, desi purtam ochelari!). In a VIII-a insa, n-am mai avut grija de sileta si m-am ingrasat considerabil. Baietii si-au pierdut repede interesul, orientandu-se spre respectiva fata despre care am vorbit(e foare urata! A nu se intelege ca sunt invidioasa sau chestii de genul). Momentan suntem prietene pe fata, dar in spate vreau sa o demasc de fata cu toti admiratoriii ei, sa-i vada caracterul execrabil. Intre timp, m-am apucat de sport, fac fitness. M-am si indragostit de cel mai popular baiat din clasa, care se crede Don Juan, si nu imi prea da atentie.
Ce sa fac?! Sunt disperata!

Răspuns Câştigător
| Komododragosh a răspuns:

Draguto, in primul rand vreau sa te avertizez ca urmatoarele lucruri care ti le zic s-ar putea sa fie neplacute la adresa ta. Nu le considera ca pe o critica, ci ca pe o lectie care iti va fi foarte buna si care te va afce sa fii apreciata.
Faptul ca baietii acum te evita mai mult pentru ca te-ai ingrasat putin arata un semn: sunt foarte atrasi de tine fizic si putin ii intereseaza ce ai tu in cap sai in suflet! Ar putea fi si faza ca esti arogantam ca asa cam pari, si poate de aceea acum esti evitata odata ce ti-ai pierdut sex-appealu. Iar fata cealalta o fi urata, dar oare de ce baietii se orienteaza spre ea? Poate ca are un caracter mai bun, frumos si foarte interesant. Tie ti se pare un caracter oribil, dar aia e punctu tau de vedere, in nici un caz si al lor!
Si prietenia asta falsa e oribila. Nu profita de ea, nu trage-o de limba sa-ti zica vreun secret sau sa-i faci vreo farsa, este foarte neplacut! Tie nu ti-ar placea sa te traga o prietena in jos de la spate! Deci te rog sa te mai gandesti, daca zici tu ca e asa oribila, atuncea ea singura va alunga baietii fara sa si vrea sau sa depuna un mare efort.
Tu continua fitnessul si uita-te dupa un alt "Doun Juan", avand in vedere ca el vrea numai fete super ultra sexy, ceea ce tu din pacate nu mai esti. Gandeste-te mai bine ce vrei de la viata, nu te uita dupa fata sau fizic, nu te uita dupa spect deloooc! Frumusetea e trecatoare, uita-te dupa suflet, aia e cea mai importanta si vei avea niste sentimente pe care tu nu le-ai cunoscut niciodata!

| Andreea153 a răspuns (pentru Komododragosh):

Dragul meu Komododragosh, cati ani ai? Ai avut mare dreptate in tot ce ai zis. Colega respectiva abia mai e bagata in seama de "Don Juan", si a inceput sa il intereseze de MIINE!
A si zis ca nu ii mai place de ea din cauza faptului ca a devenit foarte aroganta. Ai zis ca daca intr-adevar are un caracter urat, o sa isi alunge singura admiratorii.
Mersi mult sfaturile tale m-au facut sa ma mai pun si eu in centrul atentiei, in timp ce ei 2 flirtau, eu ma bagam deseori in discutiile lor, iar acum e atat de dragut si atent cu mine, si pe ea abia o mai baga in seama!

| Komododragosh a răspuns (pentru Andreea153):

Am 21 de ani draga andreea si imi pare bine sa aud vesti bune de la tine. Sper tare mult ca acel baiat sa se intereseze de "tine" si sa nu incepe sa se intereseze de alta fata doar pentru ca ar fi mai atractiva decat tine. Cunoasteti-va mai bine si vezi ce anume il intereseaza la tine mai mult: fizicul sau sufletul. Sa ai grija sa nu-ti bata joc de tine, atata tot.
Sper ca ai observat ca aroganta nu face nimica din om si indeparteaza oamenii, trateaza oamenii ca la egal si te vor respecta si ei pe tine.
Mult succes cu acel baiat dragutowinking, iti doresc si alte fericiri pe viitor.

12 răspunsuri:
| Betty18 a răspuns:

Esti chiar foarte invidioasa... restul... Komododragosh a zis TOT!

| Komododragosh a răspuns (pentru Betty18):

Mersi de apreciere, doar incerc s-o ajut cum pot, vad ca aici au fost doar critici. Nu ar trebu isa criticam caci toti facem greseli, ar trebui sa invatam pe altii si sa ne lasam invatati.

| OOOLEOOO a răspuns:

Schimbati mentalitatea ea a simtit aceeasi lucru cand tu erai diva si ea nu.acum las`o pe ea sa stea in centrul atentiei si iti sfatuiesc sa nu-ti cauti partener din clasa ta o sa va saturati repede unul de altul.incearca cu alta clasa sau chiar cu alta scoala (mult mai bine)

| GunsNRoses a răspuns:

Cateodata si divele sunt detronate de alte dive mai..."cool"

| xXx_6498 a răspuns:

Plin de curve...

| Andreea153 a răspuns (pentru xXx_6498):

Ce-ai vrut sa spui cu asta?

Răspuns utilizator avertizat
| IntrebariFuckingCiudate a răspuns:

Eu zic sa te impusti.

| Paula_Gramaticu_1994 a răspuns:

Pune-te pe slabit si revino la forma normala, in plus nu ii da atentie pentru ca vei incepe sa il interesezi

| butonas a răspuns:

Esti proasta cu spume. vai de curul tau. generatie ratata. get a life!