Daca aveti conditiile necesare [o locuinta unde sa stati,sprijin din partea parintilor, bani pentru a l intretine]atunci nu vad care ar fi problema...un copil iti schimba viata in toate sensurile, ganditi va bine inainte de a lua o decizie...
Eu nu cred ca cineva este cu adevarat pregatit sa devina parinte.mereu este spaima aceea ca daca nu am sa ma descurc, daca nu ii pot oferii tot ce trebuie si multe altele.Dar in momentu cand vei avea copiasu in brate vei uita toate aceste si nimic in afara de bebel nu va mai conta.Si atunci vei avea grija de el cu atata pricepere incat vei realiza ca erai mai pregatita decat credeai.iti doresc o nastere usoara si ala mic sa va aduca doar bucurii.pup
Nu trebuie sa avortezi, voi veti avea copilul acesta fara sa va doriti dar sunt foarte multe perechi care isi doresc un copil si nu pot sa aiba parte de aceasta bucurie, voi sau va bucurati de asta sau nastel si dal unei familii la infieze.
Daca"iubitul" tau vrea sa avortezi inseamna ca nu e iubit si nu stie la ce riscuri te supui, un avort prost facut poate sa te aduca la sterilitate de grad 1 adica poti sa nu mai ai parte de copil niciodata. daca el te pune sa faci asta este un animal si nu merita atenti ta si a copilului!
Cred că dacă vei urmării documentarul ăsta cu atenţie vei afla to ce ai nevoie să ştii despre avort şi ce presupune el : http://strigatulmut.ro/
Buna! Un copil un inger fara aripi.O sa iti placa sa ai grija de el.Gandeste-te daca parintii tai nu te-ar fi facut, sau mama ta daca ar fi avortat atunci nu te-ai fi nascut.Eu iubesc copii mici si cred ca si tie o sa iti placa.Eu zic sa il pastrezi
Un copil e o binecuvantare. daca amandoi v-il doriti ar fi bine sa il pastrezi si sa iti asumi raspunderea de mama.Trebuia sa te gandesti inainte de a ramane insarcinata ca nu esti pregatita sa devii mama, dar acum daca s-a intamplat asuma-ti responsabilitatea si ai grija de el, pentru ca copilul ala nu are nici o vina ca ai gresit tu.Succes