| Possible a întrebat:

In curand implinesc 18 ani, iubitul meu are 20 intamplator am mers la el acasa (prima oara) am cunoscuta numai pe mama lui,care e o femeie extraordinara,o cunosteam,mai vorbisem la telefon,dar niciodata nu ne-am vazut asa fata-n fata,ma primit deschis ca si cand eram eu fiica ei big grin foarte primitoare,eu sunt prima fata care a ajuns la el acasa,adica sa faca cunostinta cu parintii,cred ca e o onoare, avind 3 ani impreuna,voi ce credeti, ce planuri are cu mine daca in cei 20 de ani, numai pe mine m-a adus acasa? cind aduc baietii fetele acasa la ei ce vor sa demonstreze?

9 răspunsuri:
| deeea28 a răspuns:

Daca sunteti de 3 ani impreuna inseamna ca are ceva pentru tine, dar daca tu te intrebi dupa 3 ani ce vrea el de la tine, e cam nasol. De ce esti asa nesigura? Nesiguranta ta vine de undeva, are un motiv si atunci nu prea e bine. Daca te aduce acasa nu inseamna ca se insoara cu tine, dar nici indiferenta nu-i esti. Eu am avut la 18 ani o relatie de 3 ani dar nu a tinut desi ne iubeam foarte mult si stiu foarte sigur asta, dar spre nenorocul meu sau nu, nu stiu sigur, eu am avut o scorpie in loc de soacra. Ea chiar nu stia ce sa faca sa ne desparta. Acum nu te entuziasma, ca stii cum e, cateodata aparentele inseala dar asta nu inseamna ca nu poti sa ai noroc sa ai parte de o soacra buna. Cei drept sunt rare, dar nu inexistente. Iar cu adusul acasa......nu stiu cum sa zic, are doar 20 de ani, cate fete vroiai sa aduca acasa? Poate unii au destule fete pana la 20 de ani, dar macar din bun simt si nu aducea acasa fiecare fata cu care vroia sa se "cotaie". Cu siguranta daca e baiat cu educatie cum imi pare de aici, normal ca te aduce numai pe tine ca sunteti de ceva timp impreuna si nu esti chiar o aventura. Oricum, a asteptat ceva pana sa te aduca la mama lui happy

| ImmortalQueen a răspuns:

Buna.
Cred ca te iubeste si te respecta.

| anonimg a răspuns:

Cat de extraordinara ar fi, soacra tot soacra este; si va ramane asa. Ce vreau sa spun este ca sa nu accepti vreodata sa locuiesti in aceeasi casa cu ea. Si sa nu intrii prea des in casa aceea oricat de mult si-ar dori vreunul din ei, deoarece este scris:
"Calca rar in casa aproapelui tau, ca sa nu se sature de tine si sa te urasca." (Proverbe.25:17)

| Oana92 a răspuns (pentru anonimg):

Nu mai interpreta Biblia cum vrei tu...ca ies porumbei ca astia scrisi mai sus!

| fuzzer a răspuns:

Ca te iubeste.Ca are sentimente sincere si are incredere in tine.Cel mai presus de toate astea, te repsecta.

| Maxim96 a răspuns:

Te iubeste si merita sa dai o sansa.

| Thextruexme a răspuns:

Sunt destul de sigura ca planul lui a fost pus la punct din-nainte sa te cunoasca, s-a gandit sa stea cu tine 3 ani dupa aia sa ti-o prezinte pe mama lui apoi sa te rapeasca sa te bage intr-un sac ajutat de comlicele lui, mama, si apoi sa te duca in Malaezia unde sa te vanda.Ori asta, ori omu chiar te iubeste si vrea sa iti arate ca aveti o relatie stabila si ca o sa dureze.Nu inteleg de ce dupa 3 ani ai nevoie de altii care sa iti spuna care sunt intentie lui.

| Addush a răspuns:

Eu cred ca vrea sa iti demonstreze ca te vrea toata viata langa el si ca nu ii este rusine cu tine. Si este minunat daca si parintii va sprijina.

| ALIN10WWE a răspuns:

Sigur pe tine tea iubit si o sa te iubeasca mereu.