| koko123456 a întrebat:

In curand o sa fac 20 de ani si niciodata nu am avut un iubit..am mai vb cu baieti dar n am avut relatii...imi doresc o relatie dar pur si simplu nu gasesc niciodata pe nimeni..mereu mi se pare ciudat cand vb cu un baiat si brusc imi dispare toata simpatia pentru el atunci cand el da semne ca ma place..cred ca am.o problema si de aia nu pot sa am relatii mereu ma intereseaza dc o sa spuna lumea si chiar vreau sa scap de mentalitatea asta dar e asa greu..acum chiar imi doresc macar sa vb cu cineva..chiar ma gandesc ff mult la asta acum cand vad ca toti pr mei sunt bine mersi cu iubitii sau iubitele lor..nu stiu cum sa atrag baietii..atunci cand ajung in punctul sa fie ceva mai mult nu stiu cum sa ma comport imi vin tot felul de ganduri in cap chiar nu stiu ce sa ma fac.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Posibil suferi de paranoia obsesiv compulsiva, de fel esti sociala?

| vocea a răspuns:

Salut, pai un raspuns la dilema ta este sa incerci sa iti pui ordine in ganduri si sa cauti un baiat care iti inspira incredere si iti place caracterul lui, daca vrei te pot ajuta si in privat

Răspuns utilizator avertizat
| Miihaa a răspuns:

Daca vrei sa iti fac cunostinta cu un baiat scriemi pe privat

| Otilo_Valentin_Ungureanu_1990 a răspuns:

Otilo_Valentin_Ungureanu_1990 a răspuns:
Buna si eu sunt virgin si am 26 de ani..am avut 3 relati cu fete dar nu si sexuale pentru ca nu erau pentru mine..sunt romantic..si ofer prea multa dragoste. poate ca de asta nu a mers. O fosta chiar imi reprosa ca o sufoc cu atata iubire. Dar asa sunt eu cand iubesc. vreau sa îi arat maxim cas indragostit. Vreau o relatie serioasa doar ca nu am parte de asa ceva. Daca vrei sa vorbim suna la acest numar 0746469146