| Reliana a întrebat:

In cursul de 3 ani, printr-o serie de despartiri si impacari, timp in care amandoi am avut si alte relatii, abia acum stiu ca nu il mai iubesc.In tot acest timp el doar se juca cu sentimentele mele, insa de ceva timp ma cauta iar, dar acum isi recunoste greselile si imi declara iubirea. Ceea ce e ceva nou din partea lui. Oare chiar a realizat ca nu'i sunt indiferenta, ori e tot un joc, vrea sa-si dovedeasca lui ca eu inca as fi dispusa sa ne impacam? Si daca tot nu mai simt iubire, atunci de ce ma framanta aceasta intrebare, de ce nu-l tratez cu indiferenta, fie chiar si sa nu'i raspund la tel? Am nevoie de cateva opinii obiective.Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| vladutzzz_2456 a răspuns:

Pff...complicata situatie!
Personal consider ca ar trebui sa privesti mai atenta acea serie de impacari si despartiri pe parcursul a 3 ani. Daca ati incercat o data, de doua ori si ati vazut ca nu functioneaza, nu inteleg de ce ati luat'o de la capat. Poate exista pur si simplu o incompatibilitate intre voi doi.
Poate ca factorul decisiv al reimpacarilor voastre il constituie doar atractia fizica...
Faptul ca acum isi recunoaste greselile si iubirea ce ti'o poarta poate reprezenta inca un pas al lui spre maturitate. Daca realizeaza ca te iubeste si doar tu i'ai fost alaturi atata timp s'ar putea sa chiar simta asta pentru tine. Insa, la fel de usor, ar putea fi doar o joaca sau o distractie pentru el. Dar, daca tu nu il mai iubesti, nu vad rostul...

Succes! happy

2 răspunsuri:
| mihaix a răspuns:

In aia 3 ani cat timp ati stat efectiv impreuna, eu personal ma schimb numai cand dau cu capul de sus, si apoi regret ce am pierdut, dar ma schimb definitiv, incearcal, poate a realizat ce pierde.De unde sthii ca nu mai simti iubire?happy Sau ca a fost iubire, poate doar cum sa zis atractie, eu sunt de parere ca incercarea moarte n`are, fii cu capul pe umeri, vezi daca mai tii la el si daca s-a schimbat, s-ar putea sa ai surprizewinking

| ////////////// a răspuns:

Draga mea la ce bun sa staicu el daca nu te pretuieste si se joaca cu sentimentele tale, stii ori pune-i niste conditii ca vreai asa si asa, ori spune-i ca nu mai are rost de ce nu cauti ceva serios, te merita el oare, te-ai intrebat vreo-data, de ce procedeaza asa cu tine tie deja tii sila de el, cauta un baiat sincer intelegator sa fie frumos la suflet nu ceda sa pierzi iar trei ani, revino la viata si nu te descuraja, viata merge inainte nu ceda, curaj draga mea, stii vad ca esti un pic deosebita, si intelegatoare merita sa fii FERICITA.