| Flory19931989 a întrebat:

In data de 15 august am avut ultima menstruatie. Suntem in 25 sepembrie si nu mi-a venit. Am facut doua teste de sarcina si mi-a iesit ca nu sunt insarcinata. Am facut cu ceva timp in urma un test papanicolau de control si mi-a iesit o inflamatie. Doctorul mi-a dat un tratament pe care nu l-am putut lua deoarece mi-a spus sa il iau din prima zi a menstruatiei care nu mi-a mai venit. Pe reteta, diagnosticul era cervicita. Nu stiu exact ce presupune. In schimb, doctorul a spus ca nu trebuie sa ma ingrijorez cu privire la diagnostic. Daca aveti orice parere sau ati trecut prin ceva asemanator, va rog sa imi dati o parere. Nu stiu ce sa fac! Va multumesc!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| SkyPilot a răspuns:

Cervicita este un termen generic, nu spune ce anume ai ci zona unde este localizata problema. Nu prea inseamna nimic concret.
Nu sunt doctor, dar din ce stiu eu asa ceva este cel mai frecvent rezultatul unui BTS (Chlamydia, Tricomonas, HPV, gonoree, sifilis etc.). Mai sunt si alte cauze, dr mai putin raspandite.
Testul de sarcina se face dupa o intarziere de o saptamana sau mai mult. Le-ai facut un pic cam devreme. Daca iese negativ, il repeti dupa 3 zile ca sa fii sigura. In prospectul testului scrie si cand il aplici si cum se face. Citeste prospectul si respecta-l intocmai.

| Flory19931989 explică:

Multumesc! Voi tine cont de sfat!