| Gratiela88 a întrebat:

In data de 29 Octombrie am avut contact sexual anal neprotejat,partenerul a avut lichid preejaculator dar nu a ejaculat, lichidul preejaculator a fost amestecat cu saliva.Stiu ca pot rămâne spermatozoizi pe canal dar doar daca a avut loc o ejaculare anterioară.In cazul nostru nu a avut loc,ultima ejaculare fusese in urma cu doua zile si se spălase partenerul plus ca a urinat. Apoi totul a fost normal, am avut simptomele de menstruatie iar pe 10 Noiembrie am am bagat degetul in vagin cu lichid preejaculator pe el dar exista șansa sa fi fost uscat, nu mai rețin.In acest caz ultima ejaculare avusese loc cu o zi înainte dar tot la fel sa urinat si sa spălat.Eu nu am menstruația regulata odată mi-a întârziat 10 zile din cauza stresului.Luna trecută mi-a venit pe 11 iar luna aceasta nici pana acum nu si-a făcut prezenta,dar simptomele premenstruale tot sunt, iar de sarcina nu sunt dar sunt foarte stresata ca as putea fi insarcinata. Exista vre o șansa sa fiu?

3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

''de sarcina nu sunt dar sunt foarte stresata ca as putea fi insarcinata. Exista vre o șansa sa fiu?''

Pai bine, si cand va jucati de-a sexul fara prezervativ nu sunteti stresati din cauza unei posibile sarcini? Eu cred ca e mai obositor sa jonglezi logic si sa faci pe-a detectivul, plus sa tii evidenta acestor joculete, decat sa iti pui un simplu prezervativ.

Make it make sense.

| Remusopen a răspuns:

Eu zic că nu sunt șanse, spermatozoizi mor imediat ce intra în contact cu aerul...
Mai exista un secret,daca tipul, prietenul face sex, dragoste ai cu altcineva, îți poate modifica data de menstruație, asemănătoare dații cu cine a avut contactul anterior.

| dullcat a răspuns (pentru Remusopen):

''Mai exista un secret, daca tipul, prietenul face sex, dragoste ai cu altcineva, îți poate modifica data de menstruație, asemănătoare dații cu cine a avut contactul anterior.''

Ce imaginatie bogata.De unde le scoateti? Vezi poate te si crede cineva naiv care citeste pe aici....ar fi horror.