Depinde sa nu fie nici multa diferenta dar nici prea mare, recomendabil 4 ani maxim diferenta de varsta asa relatia e mai frumoasa si partenerul/a nu imbatraneste asa repede incat sa se sature in viitor de relatie si sa o lase balta.
Se spune ca nu conteaza, dar conteaza, pentru ca daca tu ai 30 de ani si prietena ta 15 asta nu mai e dragoste!
Pentru mine nu conteaza asta, dar acum sa nu fie o diferenta prea mare, maxim 5 ani este perfect... oricum in rest conteaza doar sa te intelegi cu aceea persoana si sa va iubiti si totul va fi bine
Nu conteaza daca idealurile gusturile si parerile sunt foarte asemanatoare dar eu nu cred ca poate exista mai mult de atractie fizica daca nu exista si afinitati in idei.Cit de cit, caci 100 la suta nu exista nici in cuplurile cele mai invidiate.
Se spune ca dragostea n-are varsta... Poti fi indragostit si la 60 de ani,insa nu sunt de acord cu diferentele prea mari intre parteneri, gen 30, 40 ani,cred ca astfel de iubiri nu rezista in timp,sunt efemere.Dar cred cu tarie ca poti iubi la orice varsta, pentru ca dragostea este esenta vie a naturii, miracolul suprem din care s-a nascut omenirea.