anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In dragoste si razboi totul e permis? Daca iubirea este adevarata va rezista competitiei?

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Exista dragoste adevarata? eu numai cred personal, deci ce sa raspund?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Competitie? Daca e dragoste, de unde competitie?
Oamenii neprosti nu cred ca iau in calcul "competitii".
Competitii pe tema formarii cuplurilor fac taranii, oamenii destepti isi aleg ce corespunde mai mult. Iar criteriile reale nu se vad in "competitii" si alte manifestari aproape publice.
Daca se intampla sa castigi o fata in fata altuia, pentru ca ai anumite avantaje, s-ar putea sa o pierzi pe viitor, cand apare altul mai competitiv. Eu sustin egalitatea intre sexe, nu vreau sa consider partenerele niste animale dresabile. Ori ne alegem reciproc, ori sa-si caute maimuta in alta parte.

| Drimmero a răspuns:

Nu este permis in dragoste orice. minciuna, infidelitatea nu au ce cauta in dragoste. Nu exista dragoste adevarata si dragoste falsa, ci doar dragoste

| alexalx1234 a răspuns:

Iubirea nu mai exista...

| Dorotheea21 a răspuns:

Prima intrebare este atat de puternica incat o anuleaza pe a doua, pentru ca in dragoste si in razboi nu exista reguli si ratiune. Despre acest lucru este vorba. Dupa traducere, ce se mai poate raspunde la a doua intrebare, care arata asa:'Ce este adevarat, fara reguli si ratiune?'hee hee
Si in vara asta voiam sa iubesc__ laughing

| anonim_4396 explică (pentru Dorotheea21):

Totusi cred ca nu e bine sa te bagi intre doua persoane care au deja o relatie. Asta chiar daca iti place de fata respectiva. Dragostea adevarata rezista competitiei, asta am vazut. Imi placea de o colega dar avea iubit, nu mi-a dat nici o sansa.

| Dorotheea21 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am construit raspunsul pe intrebarea ta. Ce ne place sau nu ne place nu mai are importanta in cele doua cazuri in care nu mai exista reguli iar ratiunea este la minim.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uite ceva ce nu e permis în dragoste: Înșelatul. straight face

| Reghqen a răspuns:

Dragostea adevărată foarte rar mai vezi, în ziua de azi majoritatea înșeală. Însa dacă doua persoane sunt într-o relație mi se pare de prost gust ca cineva să se bage între aceea relație!

Întrebări similare