Gresit."In dragoste si in razboi totul e permis"
Diferenta dintre cele doua cuvinte e ca de la tabla inmultirii la tabla de pe casa
Totul e permis suna un pic cam irealist.Sa te bati cu una pentru iubit? Sa il tii din scurt pe iubit?(de duce dracu cu flori in coada)
Sa te certi cu prietenii pentru el?
Ar trebui sa fie ilegal sa faci atatea prostii din dragoste
Salut. Nu nu merita nimic si nimeni. In ziua de azi esti singur. Tot ce se petrece este doar o iluzie. Traim cu impresia ca cineva ne ajuta, sau ca cineva ne iubeste si ar face ori ce pentru noi. Gresit. Fiecare traieste pentru el, si fiecare cauta sa-si traga plapoma pe partea lui. Este adevarat: In dragoste si in razboi, totul este posibil. Dar cineva sa-si dea viata pentru tine, ca te iubeste foarte mult, -----astea sunt basme. Pa
Depinde ce fel de pers.este,dar oricum ar fi tot nu merita sa faci chiar orice pentru. el.
Adevarul:NU. daca nu poti bine daca nu lasa-l in necazurile lui. ce oi vrea sa iti rupi un brat ca sa ai la cine te uita?(dik la per iubita pe cara te-a lasat pentru altcineva?). daca vrei da-te tare si pe langa pers aia
De acord cu Gânduri albe, daca e impartasita, da, merita! Uite, eu am facut multe pentru persoana care o iubesc, am stricat prietenii, am stricat parerea oamenilor despre mine, am picat foarte prost, dar tot am mers mai departe, pentru ca tineam la el.si stiam ca si el tine la mine, dar cu trecerea timpului imi dau seama ca nu tine la mine asa cum tin eu la el...nu vreau sa cred ca a fost in zadar, si sper sa nu faci acelasi lucru. Daca iubirea e impartatita, merita! Bafta
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: