In dragoste nu cred ca, conteaza varsta, ci cat de bine te intelegi cu persoana respectiva, din moment ce te intelegi minunat cu iubitul/iubita ce conteaza varsta? acum iti dai si tu seama ca asta nu inseamna ca o fata de 10 ani cu unul de 20 in nici un caz, dar ma refer la persoanele care au trecut de 14-15 ani .
Maxim 3 ani diferenta intre noi sa fie. Dar sincer ii prefer pe cei de varsta mea la capitolul asta.Nici mai mic nu m-ar deranja sa fie, maxim cu 2 ani.Pana la urma nu e asa importanta varsta cat compatibilitatea
Daca tu ai 12 si el 18 varsta e importanta. Daca tu ai 14 si el 18 iarasi conteaza. Daca tu ai 18 si el 27 varsta nu mai conteaza asa mult.
Doar daca ai peste 18 ani accepta parteneri mai mari cu 2 ani sau mai mult decat tine.
Depinde de varsta.
daca cei doi au mai mult de 20 de ani nu prea mai conteaza varsta.varsta conteaza pana in momentul in care ajungi la maturitate si incetezi sa iti mai schimbi parerile si asteptarile.pana iti dai seama ce vrei cu adevarat.asta se intampla cam de la 18 ani in sus.
daca tu ai 14 ani deja si 4 ani sunt multi, pentru ca un baiat de 18 ani va avea alte asteptari si alte cerinte de la o relatie, total diferite de cele pe care el ai tu la 14 ani.
intr-o relatie nu coteaza varsta.conteaza caracterul, personalitatea, comportamentul.astea sunt mult mai importante decat cativa ani in plus sau in minus.
nu ma intelege gresit. daca vorbim de diferente de varsta de 20 de ani, gen moni si iri, mi se pare o tampenie.asta deja e exagerat si aici deja conteaza varsta.
Eu zic ca nu conteaza varsta atata timp cat partenerul tau/partenera ta nu are varsta tatalui/mamei tale
totul depinde de increderea si comunicarea pe care cei 2 o au
Pai daca o fata si un baiat se iubesc nu prea conteaza varsta si e normal sa fie o diferenta de pana la 5 ani dar m-ai mult nu prea, pai acum depinde si de persoane!
Eu zic ca ar fi bine sa fie diferenta sub 10 ani. Acum depinde cat de bine se inteleg cei 2.