| Oana04 a întrebat:

In excursie am vorbit cu un baiat pe care il plac prin mesaje si odata m-a intrebat cu cine m-as combina si am zis ca cu el iar el a spus ca sentimentul lui ii reciproc. Urmatoarea zi am aflat ca tipul era ametit de la lichior dar am observat ca a stiut ce am vorbit si despre ce am vorbit. A vrut sa vina la mine in camera sa il convinga pe un baiat care a venit neinvitat sa plece. Am mai observat ca si cand ese treaz se comporta frumos cu mine. Ce credeti? Ma place sau a fost doar sub influenta lichiorului?

6 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Asta poti observa numai cunoscandu-l mai bine.

| MadaSweet18 a răspuns:

A fost sub influenta lichiorului? nu alcoolului deci rolling on the floor))))))))))
Da ma, te place.

| creata13 a răspuns:

Avand in vedere comportamentul lui, eu cred ca te placebig grin

| Anita_Zaro_1998 a răspuns:

Te place cu siguranta deoarece unii oameni te fac sa credzii asta dar uitate in ochii lui cand esti prin preajma si ai sa vezi raspunsul!

| Oana04 explică (pentru Anita_Zaro_1998):

Il observ ca se uita foarte mult la mine.Dar ce ar trebui sa observ cand ma uit in ochii lui?

| Anita_Zaro_1998 a răspuns:

Cand te uiti in ochii lui observa gestul lui adica fa ceva mai simplu de exemplu uita-te in ochii unui baiat care nu te place si apoi in ochii lui si fa diferenta, mult succes sper ca te-am ajutat!