| BossMan a întrebat:

In fiecare zi imi vine sa ma omor, nu mai pot traii singur, prietenii mei stau toata ziua cu ei da degeaba, am nevoie de iubirea cuiva. va cer ajutorul ultima oara. nu mai pot traii fara iubirea cuiva. ma simt extrem de singur, chiar si cu prietenii mei. ma doare inima si sufletul, pentru ca inima mea nu are pe cine sa iubeasca, si sufletul meu nu sia gasit perechea, eucred ca nu am de ce traii aici, daca in fiecare zi ma simt singur, si sunt suparat, si ma doare sufletul si inima. va cer, va implor, ultima oara ziceti-mi cum sa imi gasesc o prietena. nu stiu cum, nu am mai avut prietena pana acum. va rog daca ati fi in locul meu, nu ati suporta.

6 răspunsuri:
| Viviluka a răspuns:

Heiii in primul rand linisteste.te. Amicee ce ai calmeaza, te.
Cum poti spune ca stai cu prietenii tai degeaba. Daca spui asta inseamna ca ai niste prieteni ratati care nu te ajut si nu sunt langa tine in astfel de momente.Calmeazate o sa ai timp sa ai si o iubita nu mori te asigur eu. Incearca sa te linistesti gaseste, ti linistea in cineva. Intr+un prieten cv vb cu partintii tai nu poti fi chiar asa dependent de dragoste. Ai de ce trai si nu cred ca esti singur.O prietena nu pica din cer si nu ti+o aduce nimeni pe tava, Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce

| Rockart a răspuns:

Buna! Sunt cam in aceeasi situatie, stiu cum e, dar incerc sa tin capul sus si astept in continuare.Gaseste-ti un hobby cu care sa-ti ocupi timpul si sa uiti de necazuri.Eu asa am facut, iar pentru o perioada inca functioneaza... Sau cumparati un animal de companie (un caine) dreseaza-l, iubeste-l... o sa simta la fel pentru tine.Si stiu ca nu se compara iubirea unui caine cu cea a unei persoane, dar cu cat cauti mai mult, cu atat nu gasesti mai deloc.Rabdare, exista undeva un sufletel si pentru tine, trebuie doar sa astepti.Te asigur ca nu vei astepta degeaba.

| Hohenheim a răspuns:

Simptomele sunt urmatoarele:
Numele - BossMan
Comportament - Scrie despre iubire, in timp ce asculta manele, pe un site unde nu cunoaste pe nimeni si cere ajutorul unor straini pentru a gasi o femela, dispusa sa accepte prostimea lui.
Gramatica - De cocalar infect.
Sentinta - Ar trebui sa folosesti charm-ul tau cocaleresc, adresat unei femele cu fite si care sa dea si ea semne de cocalarus infectivus, care de obicei functioneaza.
Acest raspuns a fost incredintat OmuluiBoss si intentia raspunzatorului a fost doar de al ajuta pe utilizator.

| Lunetta a răspuns:

Buna seara.
Stai calm, te intreb. Ce crezi ca rezolvi prin sinucidere? Crezi ca vei primi dragoste? Nu, vei aduce numai lacrimi si suferinta pe chipul celor dragi.
O prietena nu-ti poti face asa,mediat,pac,pac. Trebuie sa ai sentimente pentru. acea persoana,nu sa-ti bati joc.
Stai calm.
Timpul petrecut cu prietenii este degeaba? Ei nu te ajuta? Sau nu le-ai spus ca nu ai incredere in ei? Incearca sa-ti faci alti prieteni, incearca sa-ti faci un prieten adevarat, unul care te ajuta.
Vorbeste cu parintii, spune-le despre chestia asta, parintii mereu te vor iubi,ei sunt aceia ce te vor iubi mereu si sa nu te indoiesti de asta.winking
Fa-ti amici/amice noi, iesi afara,distreaza-te,iesi la plimbare, cu bicilceta, gaseste-ti activitate care sa-ti placa.
Hai, nu e greu. :*
Capul sus, toate trec la un moment dat. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Off nu mai fi trist,altii nu stiu cum sa scape de acest sentiment(ca mine),dragostea,care totusi este minunat dar doare foarte tare.Da, e frumos sa iubesti si o persoana care n`a iubit niciodata nu se poate simti intreaga, dar e f greu si vine de la sine.Incearca sa te bagi si u in seama cu fetele care iti plac,pentru ca totul incepe din atractie,fa`le complimente,fii tu insuti dar nu prea timid,mai indraznet si in acelasi timp politicos,arata`te interesat si invita`le undeva,gaseste subiecte de conversatie,intreaba`le ce fac si despre viata lor, despre caracterul lor, schimbati impresii.Prietenii si iubitele te pot ajuta sa nu te mai simti singur,dar sentimentul asta trebuie sa-l invingi singur cu puterea din tine,si nu te mai gandi la sinucidere,este cv ce nu ar trebui pomenit, inseamna lasitate si totul in viata trebuie infruntat si incearca sa te distrezi si sa vezi partile bune ale vietii, razi mai des fa glume si o sa vezi ca n`o sa te mai simti asa singur.

| LastDream a răspuns:

@Hohenheim
laughing lasa mai baiatul in pace laughing nu vezi ca e singur si trist?laughing nu te supara @bossman dar sa stii ca @Hohenheim are dreptate! daca nu esti instare sa iti faci o prietena atunci trebuie sa te gandesti ca e ceva nu tocmai OK la tine :d