| ruxandraaaaioanaaaa24 a întrebat:

In fine... am si eu o mica problema.big grin
Imi place de cineva si nu stiu daca si lui ii place de mine si el e in clasa cu mine.Eu sunt in clasa a-X-a si suntem o clasa de fete cu doar doi baieti.As dori tare mult daca cineva ma poate ajuta sa ma sfatuiasca cum as putea sa ma comport fata de el pentru a observa daca ma place si el sau nu.
Multumesc anticipat. kisskisskiss

Răspuns Câştigător
| irina20 a răspuns:

Buna,
pai in primul rand fa in asa fel sa-i atragi atentia, imbraca-te cata de cat provocator, fii vesela, pune-i diferite intrebari legate de orice(teme, ceva legat de calculator sau filme sau ceva, orice). Priveste-l intr-un anumit fel, cum numai o fata poatewinking Si incearca sa-i tragi de limba pe colegii cu care el sta.Succes!

4 răspunsuri:
| pisicutsa a răspuns:

În primul rînd, nu fă paşi greşiţi, adică nu te grăbi, dăi de ştire prin ceea că mereu vei fi în centru atenţie şi mai prieveşte la lecţii cîteodată la el, apoi la pauză apropie-te de el şi întreabă-l de ceva, arată că e un băiat destul de interesant. Şi dacă nici aia nu le va înţelege atunci îţi sfătui să faci cu prietenele un fel de partz la tine acasă, mmmm, spre exemplu că aţi finisat examenele la sfîrşit de an, chemă-l şi pă el. Dacă va veni, atunci totul e în mîinile tale! Succes

| ruxandraaaaioanaaaa24 explică:

Si am uitat sa mentionez ca mi-am lansat un fel de antologie( cu mai multi tineri poeti din oras, printre care si eu) si am invitat cateva colege de la mine din clasa si a venit atunci si el.Si a intrat acolo in sala fara sa deranjeze si era foarte atent la tot ceea ce spuneam.
Va rog daca ma mai puteti ajuta cu sfaturi, v-as fi recunoscatoare. happy >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Altul n`ai gasit? iti zic eu... este naspa sa fii cu cineva din aceeasi clasa cu tine laughing

big grin

| gheo a răspuns:

Dac tie iti place de el fal cumva sa inteleaga ca tie iti place de el Iti dau vreo doua exemple CUM? sa faci asta. Tinete mai pe linga el fa glume dar nu exagera Invital la vreo cafenea iar la cafenea sau restaurant invita-l la un dans sau fa cumva ca el sa te invite la dans ca nu e bine fata sa exagereze. Dac stai cu el in banca ajutal putin dar dac nici asa nu va intelege Spune-i ca tie iti place de el sunt sigur ca va merge SUCCES :d