anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In fine v'am mai povestit despre relatia meaoh go on acum ne-am impacat dar nu mai este nimic la fel! inainte imi spunea mereu ca ma iubeste, imi vorbea frumos si se vedea ca tine cu adevarat la mine.Acum prefera sa stea cu baietii sa faca altceva decat sa stea cu mine.Bine...si inainte facea asta dar imi dadea mult mai multa importanta.Aiurea e ca el a vrut sa ne impacam spunandu-mi ca tine la mine si nu vrea sa stam despartiti unul de altul.Eu am suferit mult dupa despartire si adevaru e ca imi mai trecuse inainte sa imi zica el de impacare cu toate ca inca mai tineam la el.Intrebarea e cum sa il fac sa se apropie mai mult de mine, sa imi dea mai multa importanta si sa fie ca inainte? sad Funda.

Răspuns Câştigător
| adinutzadina a răspuns:

Nu prea poti face nimic...comportamentul lui demonstreaza ca nu mai tine la tine ca inainte...Amenintal intr-un fel zii si uh ca daca nu iti da mai multa atentie de desparti de el si prin asta va dovedi daca mai tine la tine. daca se schimba tine la tine si te iubeste daca nu se schimba ar trebui sa te desparti de el dar daca nu poti face asta stai tu mai mult cu el si fa-l sa se indragosteasca iar de tine, cucerestel.Fostul meu iubit facea ce voiam eu si statea mereu cu mine, asa dovedeste un baiat ca tine la o fata. Sper ca te-am ajutat. Funda?

3 răspunsuri:
| ynna93 a răspuns:

@ alexandra faci o mare greseala cu ce`ai zis.sa-l faca gelos cu un prieten de`al lui.inrautatesti situatia. discuta cu el.zii daca a vrut sa se impace cu tine de ce e asa distant.si explica`i ca tu simti ca s`a schimbat.si daca va dati seama ca nu merge terminati pe cale amiabila.happy

| alexandra_6108 a răspuns:

Sincer fii total indiferenta in fata lui, fa-l gelos cu vreun prieten de al lui, spune-i ca il iubesti dar ca toata treaba asta nu mai merge, ca nu este singurul baiat de pe pamant si va trebui sa aleaga, daca nu te pierde

| dikutza_5436 a răspuns:

Imbracate frumos si seducal cum crezi tu ca e mai bine mult noroc