Depinde de atractia fizica si de perioada ciclului ma refer la fete, la baieti din prima ar fi ok
Deci eu intretin relatii sexuale cu prietena mea chiar si fara prima intalnire cu altcineva.
Poate sa fie si dupa prima, poate sa fie si a100-a. Nu conteaza. Si nu exista un numar pentru asa ceva. Fiecare cum doreste.
Când vrei, chiar și din prima secundă în care îl / o vezi. (Oral, anal, normal, asta e ordinea corecta.)
Și neapărat FĂRĂ PROTECȚIE! Plăcerea întâi de toate!
SUCCES.
73, e batut in cuie, daca nu am trecut de 73 nici nu intra in discutie )
Cred ca nu exista un termen anume, insa daca te-ai ''incins''repede...merge si din prima, insa daca esti fata, de obicei baietii, isi fac o impresie gresita despre asemenea fete, sustin si eu asemenea parere, daca esti baiat..probabil e ceva de moment - aventura. Depinde de fiecare.
Intreb pentru cei ce chiar au relatii si nu sunt prea urati si inchisi in casa. Eram curios la fiecare cand s-a intamplat. Nici nu credeam ca exista un tipar, dar aici vad ca sunt la misto pentru o simpla intrebare.
No, dacă ai noroc se poate întâmpla de la prima întâlnire dar dacă ai ghinion și nimerești cu una care vrea să avanseze în relație treptat o să îți crească păr la p**ă până se va întâmpla.