anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ianuarie am fost cu un tip 3 saptamani.el e f curvar si nu baga sentimente in relatii. vrea doare sa bage fetele in pat si dupa le lasa si isi bate joc de ele.stiu acum probabil ce credeti dar mrg.pe mine m-a intrebat dupa 3 saptamani si i-am zis nu si ne-am despartit.acum 2 luni ne am intalnit intamplator si am stat vreo 5 ore impreuna.ma rog eu m-am tinut tare vreo 1 jum dar dupa n-am mai rezistat si ne-am sarutat(precizez ca din totdeauna mi-a placut la nebuinie sa ma sarut cu baieti care stiu ce fac si el chiar e f bun si e si f frumos)..nu am bagat sentimente si din astea pentru ca eu credeam k o sa fie doar o dupa masa incare ne simtim bine si dupa ne vdm de treaba noastra.dar el a inceput sa ma caute prea mu; lt adica ma suna de nu stiu cate ori, dar eu mereu ii ziceam ca am treaba si din astea. apoi m-a chemat in parc si am acceptat si eu ma simt super bine cu el dar nu vreau o relatie serioasa cu elk...adik as vrea sa fie ca in friends with benefits(fara partea cu culcatul).eu as vrea sa ii spun in fata chestia asta pentru ca nu vreau sa ma creada oproasta.ar fi ok sa i zic si km ar trebuik sa o fac?

Răspuns Câştigător
| AngelGirl5 a răspuns:

Hey happy.
. Nu trebuie sa-i spui nimic, va vedea el cu timpu` ca nu vrei sa te culci cu el. Tu profita de moment si gata, traieste clipa. Daca el ii fatalau si crede ca de data asta o sa te prosteasca, tu fa-i-o urat si arata-i ca si fetele pot fi "COOL", nu numai baietii. Deci nu trebuie sa-i dai detalii, intalneste-te cu el, simtiti-va bine si atata tot happy Bafta love struck

3 răspunsuri:
| VADIq a răspuns:

Daca nu vrei sa te culci cu el ce pnm conteaza cum va crede el despre tine straight face

| crissyyo a răspuns:

Sa inteleg ca-ti place sa faci ceea ce face el dar fara sex? adica mozoale si de-astea?
hmm...thinking cred c-ar trebui sa-i spui ca nu te vei culca cu el si daca continua sa te caute ar trebui sa-i dai o sansa, cine stie, poate incepe sa-i placa de tine omului. doar e om si elbatting eyelashes Take care! :*

| MariaChrii a răspuns:

Nu stiu tu vrei sa fii cu el si nu vrei nu prea inteleg adica vrei sa te simti bine asta pentru un baiat inseamna ...sex dar fara p[artea cu culcatul confuza intrebare

ar trebuiui sa ii sp verde in fata fara ocolisuri pentru ca ve-ti sti ce sa face-ti in continuare

sper sa nu fie confuz si raspunsulhee hee)