| Anablondyi a întrebat:

In iarna aceasta am fost cu un baiat la care tin si cum foarte mult, dar ne-am despartit.chiar de paste. Toata lumea imi spunea:"sa nu te desparti de el"
sa nu faci greseala asta ca tine mult la tine sau..."chiar te iubeste nu are rost sa te superi pe el" si toata lumea imi zicea la fel, iar el imi spunea tot timpul ca ma iubeste, dar mi-am dat seama ca a fost o minciuna totul si ca si-a batut joc de mine in ultimul halwinking Intrebarea mea este:de ce toata zona mi-a spus sa nu ma despart de el, deoarece se vedea clar ca ma minte si ...etc? cine imi dA o explicatie plausibila are funda

Răspuns Câştigător
| SunshineGirl a răspuns:

Draga mea daca el te-a mintit in timpul relatiei voastre e clar ca ceva nu a fost in regula.Dar daca "si-a dat arama pe fata" cand ati fost pe punctul sa va despartiti e posibil ca el sa fie un caracter dificil care nu a vrut sa pice prost si sa intre in gura lumii.De aceea si-a schimbat comportamentul. Daca toti spuneau ca te iubeste probabil asa vedeau ei din exterior. Oricum nu iti poti da seama cum stau lucrurile de fapt doar uitandu-te la oameni.Toti ascundem cate ceva. Daca si-a batut joc si-a batut mai mult ca sigur pentru a se scoate.Sa nu il acuze lumea ca a fost un fatalau care a tinut cu adevarat la o fata.Pentru ca uneori ne ascundem adevaratele sentimente.Mult succes draga mea!

3 răspunsuri:
| adina_8849 a răspuns:

Sper sa nu fie ceva prea dur si sa nu te ranesc cumva cu explicatia pe care o am dar e singura care imi vine in minte.cred ca a facut un pariu sau ceva de genul iar toata lumea i-a fost complice sau a mintit pe toata lumea ca te iubeste sa ajunga la urechile tale sa te faca sa crezi sa-si atinga scopurile.dar e posibil chiar sa-i fi placut de tine si sa-i fi trecut cu timpul dar in niciun caz nu a fost iubire.

| maria56 a răspuns:

Asta cu pariul e chiar penibila. si eu am trecut printr-o situatie de genu si sunt sigura ca si-a batutu joc ca sa se scoata pe el

| Gabitza_8201 a răspuns:

A stiu cum sa joace teatru cu adevarat...Nu stiu ce avea de castigat cu asta dathinking,,, Na poate cai place sa fie in centrul atentiei.nu stiu el sa fie ala bun si tu aia rea.