Intro relatie trebuie sa existe, respect, pretuire, iubire, incredere, apreciere, siguranta.Acum gandeste-te la cele doua persoane.Care dintre ele iti poate oferi toate acestea? Normal ar fi sa fi cu cea pe care o iubesti mult, dar faptul ca ai suferit pentru ea ma pune pe ganduri Acum si cea dea doua persoana, care se comporta frumos, dar nu o iubesti.Sti ca multe persoane considera ca iubirea vine pe parcurs.Sunt de acord, dar nu foarte convinsa.Acum tu trebuie sa iei o decizie importanta care iti poate schimba viata intr-un anumit fel.Eu zic sa faci ceea ce iti spune inima, sa il alegi pe cel pentru care iti bate inima mai mult.Bafta:*
In aceiasi situatie sunt si eu doar ca baiatul pe care il iubesc eu, ma iubeste si el pe mine, chiar daca avem probleme.acum revenim la tine. daca nu mai ai nici o sansa cu persoana pe care o iubesti, mergi mai departe. e greu s'o uiti. daca tu crezi ca cealalta persoana, care se comporta frumos te poate ajuta, da'i voie.numai ai grija sa n'o ranesti tu pe ea, explica'i de la inceput ca tu ai inima ranita, sa stie situatia macar, sa nu'si faca iluzii degeaba.sinceritatea si comunicarea sunt cheia. te va aprecia mai mult acea persoana decat daca ii dai sperante degeaba
Sa dai o sansa fetei care se comporta frumos
chiar tine la tine
de ce sa suferi in continuare pentru cealalta?
da o sansa iubirii
Acum depinde...nu poti sta cu o persoana pentru simplul fapt ca se comporta frumos cu tine iar tu sa nu-l iubesti, dar nici cu o persoana care o iubesti mult iar el iti aduce numai suferinta
Am fost si eu in situatia asta si am ales cu inima.pe cel pe care il iubeam, dar care m-a facut sa sufar enorm, si rau am facut. dar asta nu e tot.am repetat asta 2 ani mai tarziu cu alti 2 baieti.nu face si tu greseala asta.pentru persoana care se poarta frumos vei fi important/a. celalalt/cealalta care te-a facut sa suferi, de ce n-ar face-o inca o data?
Asculta-ti inima si vei lua o decizie corecta.
Dar eu cred car trebui sa alegi baiatul pentru care simti sentimentul de dragoste.
Baaffta
Poate ca sanse mai sunt ca sa fiu cu persoana pe care o iubesc mai mult, dar mi-e frica de suferinta prin care am trecut : http://www.jurnale.ro/Faptele_fetei_indragostite-e25768-140199.html
Sunt intr-o situatie asa de dificila...nu mai stiu...
In timp de 4 ani, de multe ori am iertat, orice am iertat...imi pare rau ca n-am uitat
In aceeasi situatie sunt si eu Si nu stiu ce sa fac Pe cine sa aleg:-s Ar fi mai bine daca pentru o perioada nu as sta nici cu unu, nici cu celalalt. si sa vad dupa aceea ce decizie as putea lua:-s Daca vrei lasa`mi id tau pe privat:* Si mai vb p mess pup
Alege persoana iubita de tine.si respectativa unul pe altul, iubitiva si apreciativa
Intrebarea asta ma reprezinta total deci... a2 varianta incearca sa-ti descoperi sigur/a temerile si sentymentele apoi ityz va fi super usor sa alegi incearca
boke întreabă: