Dificila situatie in orce caz daca va iubiti si doriti sa intemeiati o familie ramaneti impreuna. uneori suntem pusi in fata unor sacrifici peste masura nostra dar cu siguranta rabdarea si timpul le rezolva. Daca e nevoie pentru un timp sa stati departe unul de altul doar pentru a va repune pe picioare finaciar si a va ajuta reciproc eu zic ca merita efortul stiu e usor de zis dar nu prea aveti alte alternative.Cat despre cei ce vor sa va desparta dupa spusele tale pot sa spun un singur lucru daca e nevoie cum zice proverbul "pana treci podul fate frate si cu dracul"fiti voi mai destepti decat ei si lasati sa creada ce isi doresc ei iar voi va inpliniti cu incetul planurile.
Plecati in nord, norvegia, finlanda. acolo munca este respectata si platita.conditiile meteorologice sunt mai nasoale, dar e o solutie, si poate reusiti. mult noroc
Depuneti dosar pentru locuinta sociala ceva anl ceva el de ce nu incecarca macar pana va stabilizati financiar sa se angajeze sofer de tir in general se ia vreo 20 de mil pe luna daca gasesti s tu ceva va descurcati sa iesiti din criza asta si daca e poate ma interesez de joburi in anglia
Pffff! Greu, tare greu! Voi va iubiti asta imi este clar.Tot ce mi-a trecut prin cap cand citeam a fost urmatoarea chestie: sa plecati doar voi doi undeva unde sa nu fie nici ai tai nici ai lui,departe de gurile rele,o decizie grea dar merita,mai ales ca va iubiti.Tu daca stiai ca parintii tai nu il inghit pe el de ce te-ai bazat pe ei? Asa sunt parintii, cred ca fac un bine, dar de unde, tu fa cumva sa te intorci la el, si sa plecati departe amandoi. Pupici! Bafta!
Parerea mea e ca ar trebui sa vorbiti in perioada asta cat mai mult si sa decideti sa va gasiti amandoi de lucru. Puneti amandoi bani de-o parte, strangeti de un apartament, va mutati impreuna ori in Romania ori unde vreti voi, si va cautati iar un loc de munca (asta daca veti parasi tara unde ati lucrat ca sa strangeti banii). Bineinteles ca nu veti strange toti banii in 3 zile, trebuie rabdare.voi va iubiti, sigur veti trece si peste asta. Trebuie sa aveti rabdare! Poarta-te frumos cu parintii tai, lasa-i sa creada ca e bine ce zic ei, dar fa ca tine. Mult succes!
Are permis categoria B si inca ar trebui sa aiba semnul incepatorului, dar a facut si taxi ca stie sa conduca bine, insa nu are vechime.Are doar 8 clase si toate astea din cauza familiei lui si din cauza banilor normal.Eu am scoala, sunt in anul 1 la FAcultate la distanta(Stiinte economice), dar cred ca o las la o parte ca si prima rata mi-a platit-o tata. Daca ii infrunt pe ai mei ramanem si fara "ajutorul" lor si atunci am incepe chiar de la 0 sau "-"
Nemessys întreabă: