| Aѕнℓєу♥ a întrebat:

In legatura cu intrebarea: http://www.TPU.ro/......ess-niste/
I'am dat papuci :(( Dar a zis sa ne intalnim pentru ultima oara si m-am dus. A venit m'a luat in brate m'a pupat de 1000 de ori[nu sa comportat asa niciodata], mi-a zis "papusa". Nu mi-a zis asa niciodata.Vedeam un baiat frumos ma uitam dupa el.Adica nu am intors capu' doar ochii.Si el Ma strans tare de gura si m'a intors sa ma sarute.Eu l'am impins in perete tare, ma tragea de bluza, m'a tragea de par, am chemat repede pe prietenul meu sa ma ajute ca numai puteam sa plec. Dupa ce'am plecat el a zis ca niciodata nu o sa scap de el. Ce sa fac? Se vede ca e nebun la cap.Nu ma lasa deloc in pace, pe mess imi spune cand ma prinde ma omoara[adica stiti voi...]. I'am spus sa ma lase in pace pentru ca le voi spune parintilor dar face el ca nu mi-e frica. Ce sa fac? Sa ma lase oData pentru totdeauna in pace.

2 răspunsuri:
| Mady_1319 a răspuns:

Spunele parintilor tai cel mai bine sau nu ai si u un frate mai mare ca sa il otanjeasca un pic?

| Ирина19 a răspuns:

Fii indiferenta si nu actiona la miscarile sale, el o sa continue sati zica asa vorbe urite dar peste o vreme o sa inceteze, iesi cu altii, stai cu alti baieti ca doar asa al sal indepartezi de tine, deci stai mai mult in preajma prietenilor, comportate de parca nici nu l-ai cunoaste.Succes