| Trump147 a întrebat:

In legătură cu violurile: Cine credeţi că are vina mai mare? Băieţii că nu se pot abţine sau fetele că se îmbracă cum se îmbracă?

17 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Ma imbrac cum am chef.atragator,elegant fulgar...nu conteaza. cum vreau! baietii sunt de vina pentru ca isi dau seama ca nu ne pot avea decat in vise si incearca sa faca ceva si ei in favoarea lor.
acu iti pun eu o intrebare: saracile femei (alea mai in varsta)care se imbraca cu o rochie pana-n pamant si daca te uiti la ele nu-s deloc atragatoare,alea care iti dau impresia ca pe acest plan viata pentru ele nu mai are rost,o vaduva sau o divortzata care incearca din greutate sa-si creasca copii singura c vina are? c vina are saraca ca sa dea peste un betziv ordinar,noaptea tz venind de la munca, care p langa ca nu face altceva decat sa-si bea putinii bani, nu se spala cu saptamaniile s-o violeze? doar cand ma gandesc mi se face scarba!

| AnonimA a răspuns:

Fetele clar elehappyDaca se imbraca la minijup si isi mai arata si sani normal ca baieti nu o sa stee cu mainele in sanhappye vina lor

Bafta

| NickiMinaj a răspuns:

Cred ca un om sanatos la cap, oricat de mult si-ar 'dori' sa aiba cu orice pret o persoana, nu ar merge pana acolo.nu e ca si cum initial tipa nu vrea, si dupa totul decurge bine.nici nu pot sa-mi imaginez cat de traumatizant trebuie sa fie si ce animal trebuie sa fie respectivul. asta cu hainele e un pretext pentru a justifica cele mai mari scursuri umane. si umanitatea e destul de jalnica...

| andreeutzaa a răspuns:

Suntem fiinte umane dotate de un creier deci in stare sa ne controlam.Acum daca fetelor le place sa fie imbracate cum vor, asta nu inseamna ca au un afis pe ele cu scrisul : Violati-ma! Deci dupa ce ca violatorul face ce face mai da si vina pe ea? Suntem fete, ne place sa ne imbracam bine si iesim la vedere asta nu inseamna ca vrem sa fim violate! Barbatii se cred mai puternici doar pentru ce au intre picioare ca in rest...
Daca tot suntem dotati de capacitatea de a ne controla si a trai intr-un mod civil si sa nu fim niste disperati de sex cred absolut ca vina este a baietiilor.Cine crede altfel cred ca are niste probleme cu mentalitatea lui, pentru ca este un argument foarte grav si femeile s-au saturat sa ii se reproseze ca au niste bluze decoltate ca gata sar altii pe ea.Inainte cu cativa ani sa se introduca legea in legatura cu violurile de acum, femeile care erau in blugi nu erau considerate violate, dar credeau ca era de acord.Ti se pare corect ca dupa ce un om a reusit sa calce pe demnitatea ta de fata sa mai si iei insultele societatii asteia proaste?

| anca13 a răspuns:

Barbatii sunt de vina din cauza lipsei de sex si a mintii bolnave pe care o poseda!

| NuExista a răspuns:

Dau dreptate ambelor cazuri.Dar sincer oricum s'ar imbraca o fata. apai frate. daca esti obsedat.nu te poti abtine oricum s'ar imbraca o fata/femeie.parerea mea.da cum ziceam, sustin ambele cazuri. happy.

| MyChemicalRomance a răspuns:

Au fost vioalate si babe deci...DECI...Femeile is devina ca se imbraca prea "asa" laughing

| ellalove a răspuns:

In cea mai mare parte baieti o au.pentru ca in ziua de azi tot sunt niste vagabonti si golani care umbla din **** in ****.ca altcumva nu am cum sa ma exprim.dar si fetele.care iti fac tot felul de prietenii.si pai se trezesc in nu stiu ce belele.O rusine a ajuns tara noastra si e pacat de unele persoane:-J

| AnaisC a răspuns:

Cum adica baietii "pentru ca nu se pot abtine"?:|
Da ce suntem noi femeile inele vibratoare sa se satisfaca cu noi si sa ne lase in tufe? DSa biatele femei batrane de ce sunt violate? Ca la 70 de ani au fuste mini? Unde naibi suntem in jungla ca sa sara cine are chef pe cine ii trasneste lui?
Daca nu te poti abtine du-te frate intr-o tuf, fa-ti o laba si gata.
Eu am inteles ca 90% din fete sunt curve,si pe unele merita sarite da sariti si voi drcu' numa pe alea cu fusta pana-n gat, tone de silicon si alte catvea kilograme de luciu nu pe femeie batrane, sau mai stiu eu faa aparare:|
Pace!
www.WarAndRiot.blogspot.com

| Nikcoletta a răspuns:

Baietii pentru ca sunt niste cretini!
Dar poate si fetele pentru ca ii baga in seama, si vb cu niste cretini ca ei! ca un viol nu se poate face la o fata necunoscuta care pur si simplu o vezi pe strada, nu?

| ZambetheCaptive a răspuns:

Pe cine ai violathappy?

| Trump147 explică:

@ZambetheCaptive
nu am violat pe nimeni. stai linistita laughing

| Raul1 a răspuns:

As zice ca fetele ele se imbraca cat mai (sexy asa se zice) frumos si baietii cand vad deja parca cineva ii impinge de la spate sa se duca la ei parca nu ei se controleaza etc... si se face violul cred ca te-am ajutat ||||fundita?||||

| dokosvai a răspuns:

Danny n-ar viola niciodata pe nimeni. Poate avea parte de sex si fara sa "convinga" o fata. Eu cred ca baietii obsedati de sex care nu se pot abtine. Nu vezi ca violuri fa doar cei care au stat 10 ani in inchisoare si nu au mai vazut femei(fete) de mult timp. Tu daca nai vedea o fata 10 ani nu ti-ar veni sa sar pe prima care o vezi? mai ales daca e imbracata ca bunaciunile din ziua de azi big grin FUNDA WAI!

| moniii_1083 a răspuns:

Ok laughing.eu as crede ca nu tot timpul un viol se intampla pentru ca o fata e imbracata cum e imbracatwinking
La urma urmei traim intr-o lume libera! Fiecare are dreptul sa se imbrace cum vrea big grin
Asa ca...probabil baietii sunt de vina. Cred ca unui au obsesie straight face rolling eyes

| alexbhasiatat a răspuns:

Oricine in ziua de azi face eforturi sa arate cel putin OK! Deci cel putin! Tu vrei sa arati bine, ea vrea sa arate bine! Vinovatul e cel care savarseste violul!laughing

| cosmin_9731 a răspuns:

Baietii deoarece au mintea prea scurta(si eu fac parte din aceeasi categorie asa ca nu am jignit pe nimeni),fetele intotdeauna vor provoca pentru ca asta e unul din rolurile lor, dar daca nu esti in stare sa o faci sa vina cu tine(de bunavoie) nu inseamna ca trebuie sa folosesti forta, plus ca mie unul mi se pare cam mica pedeapsa pentru un viol...