| RAY a întrebat:

In lipsa atractiei fizice faptul ca o fata sta cu tine nu se numeste -din mila?

Răspuns Câştigător
| Frank51 a răspuns:

Nu exista asa ceva. Atractie fizica trebuie sa existe, in orice masura, chiar si 25%. Daca nu atragi deloc, nici macar nu poate sa faca sex cu tine, adica nu poate sa se excite. Crede-ma ca nu se excita daca ii spui teoria relativitatii.

39 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Nu prea are cum sa stea cineva cu tine fara sa te placa un pic.Adica ori te place de la inceput, ori te place pe parcurs.
Cum nu trebuie sa fi perfect fizic ca sa stea cineva cu tine.

| SilentRain a răspuns:

In lipsa atractiei fizice, apare atractia financiara (sau alte benefici )
Ar exista o posibilitate la cuplurile cu relati de durata
cand unu din parteneri nu mai simte multe pentru partenerul/a si nu se elibereaza de "relatie "de teama de-a nu face cealalta persoana sa sufere (sau alte griji)

| RAY explică (pentru SilentRain):

Interesul material, da, si asta e o posibilitate, tu ai sta cu un baiat fata de care nu simti atractie fizica?

| SilentRain a răspuns (pentru RAY):

Nup,ar fi aiurea

Chiar daca are o personalitate ok, inteligenta lui einstein, umorul lui Chaplin, tot degeaba nu asa se produce atractia fizica

Dar totul e posibil https://www.youtube.com/watch?v=e4xwZuIAZJM

Daca compenseaza prin caracter ar merge, dar totusi macar 30% ar trebui sa ma atraga, macar dinti in gura sa aiba

Eeeeeeee asta e o cerinta normala, sa fim seriosi, lipsa dintilor poate insemna boli grave

| alina2k18 a răspuns:

Sta din prietenie happy

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Multe stau cu persoane de care nu sunt atrase din frica de singuratate si ca vai doamne nu se mai uita nimeni la ele

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Nu neaparat, poate sta si din alte motive. Pentru bani de exemplu (e un schimb, ea te ajuta pe tine si tu pe ea).

| Justme1997 a răspuns:

Nu cred ca e posibil sa stai din mila cu cineva.

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Oaw dar cum isi dau cu parerea baietii de pe TPU, cunoscatori ce sa mai. Ei gandesc in locul femeii. Nici ca ar mai avea nevoie de una.
Nici o fata si nici un baiat nu sta cu cineva daca nu e si atras fizic, sa fim seriosi. Deci de ce spui ca ar sta din mila cand nici nu s-ar ajunge de fapt pana la situatia asta. Nici nu ar incepe o relatie.
Chestia e ca, fiecare vede frumusetea altfel, poate ce e frumos pentru mine la un baiat, la o alta fata i se pare ca e urat. In plus, sunt baieti urati care compenseaza prin sarm, sunt carismatici, stiu cum sa vorbeasca cu o fata si cum sa o atraga, se ingrijesc si se imbraca cat mai bine, cu stil adica. La un moment dat te indragostesti de el chiar daca la inceput ti se parea urat cu spume, iar deodata incepe sa te atraga si fizic.
Daca o fata sta cu un tip care se crede atat de urat si considera ca ea sta cu el din mila, atunci stii ce, nici ca o merita.
Altii mai prosti considera ca pot compensa lipsa frumusetii cu bani si atrag numai lichele, iar apoi tot ei se plang ca fetele sunt profitoare si vor numai bani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care ar putea sta daca nu e deloc atractie?
Din milã stau feministele, in loc sa se desparta se compromit si vor control. Ajunge femeia sa-ti dea ordine, sa nu mai iesi cu prietenii sa-ti controleze chiar si chilotii tot. Sunt destule relatii si prietenii intre sexe asa, când tipã conduce.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Pai fi atent, am observat ca in toate raspunsurile, peste 90% din useri nu spun ca atractia fizica conteaza, deci de ce sa stai cu un om fata de care nu simti nimic?

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Nu e totul din fericire pentru noi. Cred ca se refera la un top model când zic ca nu conteaza, nu vor.
din nefericire pentru fete conteazã mult mai mult sau doar atractia fizica decât la noi. Nu crezi?

Depinde de fizicul acelei fete, si ele isi dau seama de valoarea fizica a lor

Isi dau seama de slabiciunea noastra inca de mici.

Cand sunt mici se viseaza a fi prințese

Gresit,nu e valabi pentru toate
Unele sunt mai masculine, altele mai excentrice etc
M-a facut curioasa userul de mai sus, ce slabiciune aveti?

Dorinta sexuala este o slabiciune plus santajul emotional, manipularea emotionala

Toate se transforma in scorpii când cresc si se maturizeaza cu prieten.

Le transformam si noi pe multe in ceea ce devin ca baieti vor sex apoi spun ca ele sunt curve

Eu cred ca e o slabiciune doar pentu fraieri fara control si creier
Eu nu sunt baiat deci nu prea stiu, e doar perspectiva mea
Un barbat ar trebui sa fie un pic mai calculat, nu atat de idiot

Mai dorinta sexuala e puternica ca penisul cand e in erectie mai mult sange se duce la penis decat la creier, iar fetele isi dau seama de asta, arta de a manipula barbatul este ceva comun fetelor

Nu e o scuza pentru a fii idiot
Daca vezi ca aia te foloseste o las si iti caut alta alternativa (pe alea le cunosti tu )
Din punctul meu de vedere genul ala de baieti sunt doar caractere slabe

Poate ca da, poate ca nu, in orice caz suferinta te invata multe in viata, fara dezamagiri nu descoperi femeile

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Unele se nasc scorpii happy

The reason that sluts are defensive about being sluts and deflect the identity of *** by calling it ***-shaming is because they wanted big boobs and trim hips because then they’d have control over men (not guys) that she wants to listen to her or independence from cashing in from being a party girl, because she thinks he’ll take her on a magical mystery tour and transform her identity, and yet she is also being torn up from heartaches by her hypocritical talk about romance and talking trash about the girls who don’t have what she has or false humility in saying that beauty is on the inside.

Amintiri. Yey

Ai modificat thinking
Amintiri in 2?

Telepatie.Este nevoie de 2.
Auzi ca Hecate laughing) incerc sa gândesc.

Sigur.Tu gândești, eu ghicesc.
Ce are numele meu?
Hm...si reusesti?

Vrajeste pe toatã lumea.

Aww

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îi e milă de banii tăi, nu vrea să-i arunci, mai bine îi folosește ea.

| leiidinbanie8 a răspuns:

Nu, o fata sta cu tine pentru caracterul, personalitatea, educatia, inteligenta si principiile tale. In plus, uneia ii esti predestinat.

Întrebări similare