Incearca sa gandesti logic si iti vei da seama ca toate temerile tale nu au nicio baza reala teoretica sau stiintifica.Nu poti fi insarcinata si sa ai in acelasi timp mai multe menstruatii. Cresterea burticii si bataile de inima se petrec doat in imaginatia ta.Nu suntem suficienti doar noi pentru a te ajuta, este nevoie si de increderea ta pentru a reusi sa scapi de aceasta obsesie. Multa sanatate.
Te duci frumos la un ginecoog sa iti faci analize daca nu crezi in testul de sarcina si in cele doua menstruatii.
Nu am inteles, cu ce te putem ajuta noi? Daca doresti sa primesti un raspuns favorabil, atunci fie, nu este vorba de sarcina, dar nici de batai de inima in burta!
Pai daca ti-a venit ciclul menstrual in fiecare luna, cum poti sa fii gravida?
Pai odata ce ti-a venit menstruatia nu ai ramas gravida, si daca si testul e negativ, atunci e de la altceva.
Și eu am în momentul de față exact aceeași problema ca a ta, doar ca eu am facut o cu iubitul meu fara a ne proteja (dar nu a ejaculat in mine), toate persoanele pe care le am întrebat au zis ca NU SUNT INSARCINATA, probabil nici tu mai ales ca ai facut o protejat.