Povestea asta chiar m-a miscat:X:X:Xsi nu mint
Rar mai gasesti povesti din astea:*
Off...cu ce sa incep...
Mai intai iti spun ca ai facut o mare prostieAveati aceleasi gusturi, va iubeati reciproc...de ce ai facut asa ceva?
Uite...fi atenta, ia-l intr-o pauza sau dupa ore intr-un loc mai retras, sau chiar in vacanta si spune-i ce prostie ai facut si ca inca il mai iubesti. Apoi ia-l de mana si pupa-l pe obraz:X:X:X
Apropo, el s-a combinat cu fata aia doar sa te faca invidioasa:*Te iubeste si te va ierta
Sper ca te-am ajutat si scuze daca am exagerat dar sunt o mare visatoare
Deci.sincer m-am plictisit sa citesc. Dar totusi iti spun sincer daca esti sigura ca si el te iubeste spune'i ce simti, ca vrei sa va impacati dar daca nu te iubeste resemneaza'te cu gandul ca l'ai pierdut. Tu ai gresit foarte mult! Si scuza'ma ca sunt asa directa
Succes!:*:*
Spune-i ce ai vrea sa o luati de la capat si sa fiti cum ati fost. si ca mai demult ai luat o decizie proasta nu ai gandit inainte... spune-i ca vrei sa incercati totu de la inceput, si ca toate mai au o sansa:d
off. uitati continuarea vb ca el acum 2 saptamani si dpa o conv lunga il intrebare:am o intrbre,. u nu ai tinut deloc la mine nu? si el imi zice:cum asa inca mai tin.si dupa a venit fratemiu si mi a stins calc(X...am mai vorbit apoi doar buna si cam atat., apoi in seara asta iar dupa o conversatie mai lunga il intreb daca lui ii mai raman conversatiile.Si imi zice ca nu si ma intreaba de ce.eu :intrebam...imi e dor de conversatiile alea din vara. El:de cand eram impreuna? eu:nu. din inainte.nu cred ca v a mai fii niki1 la fel el:. eu: cat de mult am incerca sa ne pacalim :-Jdar nu mai sunt conversatiile alea lungi din toate prostiile dar in acelasi timp interesante.si acum abia mai zicem buna si daca zic euu.ca tu cate1 imi dai impresia ca nici nu mai vrei sa vb:-J:-J el:stiu m-am schimbat :-J si apoi isi cere scuze si imi zice ca trebui sa plece nu cred ca mai am vreo sansa cu el dupa conv asta deja am o stare