| theodoraafi a întrebat:

In momentul de fata am o relatie cu un tip cu 5 ani mai mare. eu am 15, el 20. pana ieri am crezut ca el pentru mine este baiatul perfect, dar cred ca m-am inselat.
G. a aparut intr-un moment mai ciudat. adica eu "eram" cu un tip.
ieri seara mi-am dat seama ca, G. nu este ceea ce imi doresc.
eu iubesc pe altcineva, dar g. ma iubeste pe mine(s-a schimbat foarte mult de cand m-a cunoscut), si eu tin la el, dar nu este genul meu.
as vrea sa stiu ce sa fac...

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Vorbeste cu domnul G ( imi aduce aminte de Enigma Otiliei, domnul Gregoriade, cred ca e o situatie asemanatoare tongue ) si explica-i faptul ca nu poate fi nimic intre voi. Nu ar trebui sa il minti si mai ales sa te minti pe tine. Nu il iubesti pe domnul G ci pe alt baiat. Vorbeste deschis cu ambii si incearca sa clarifici situatia cu fiecare in parte. Daca nu se poate sa fii cu baiatul pe care il iubesti mai asteapta. Se poate ca totusi domnul G sa fie potrivit pentru tine dar asta nu poti afla decat in timp. Daca te implici intr-o relatie cu el acum vei regreta pentru ca nu esti pregatita. Intai lamureste situatia cu baiatul pe care il iubesti. Vezi daca mai poate fi ceva sau nu mai are rost.

8 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Eu nu cred ca G vrea o rel serioasa cu tine esti un copil el cauta altceva mai stai sa cresti vreo 3 ani sia pai vb lasa lsa si gaseasca persoana potrivita pentru el tu. mai ai rabdare sau gaseste ti un coleg de scoala de 16 17 ani

| DrViorel a răspuns:

Problema e ca si tu ti la G. pentru ca il simti ca cel mai bun prieten, amic, stiu cum este asa era si la mine si aproape ca stai din mila cu el, caci sti ca el s-a schimbat pentru tine, sti ca daca il lasi are o cadere psihica si incepe sa devina rau, deoarece este revoltat. Is multe chestii care trebuie gndite, ai 2 variante, ori incepi tu sa te porti mai urat, astfel incetul cu incetul el se va indeparta cu tine, dar ai putea cadea prost in ochii celui pe care il iubesti. A2a varianta este dicutia, spui punctul de vdere, spui frumos ca o sa ajungi fara sa vrei sa il ranesti daca mai continua situatia, plus amandoi sunteti tineri, mai aveti multi ani in fata ochiilor, deci alte relatii, nu trebuie sa faceti un foarte amre necaz din asa ceva, caci in viata, stai, iubesti, te desparti, pana cand chiar iti gasesti perechea ideala... Succes si o zi buna!

| laraandy a răspuns:

Daca G te iubeste, eu zic sa il i-ai usor.Nu ii spune ca vrei sa te desp de el ca nu e ceea ce cauti. Dai de inteles acest lucru, spune-i ca nu esti implinita alaturi de el si ca vrei sa cauti pe altcineva.Acum tu stii cel mai bine cum va reactiona, dar nu-ti bate joc de sentimentele lui.fii mai distanta si poate isi va da seama.bft

| Macho a răspuns:

Trebuie sa ai o discutie cu G. in care ii explici cum stau lucrurile. Nu inteleg de ce ai stat cu el daca stiai ca nu e genul tau.

Nu ii da sperante, daca intarzii sa ii zici verde pe fata, poate fi tarziu si inevitabilul se va produce (va suferi din cauza ta).

Succes.wave

| Merilynne a răspuns:

Daca vrei sa te desparti de el fa-o cu mult tupeu

| betty17 a răspuns:

Trebuie sa te desparti de el daca asta iti doresti, vorbeste cu el si explica-i ceea ce simti in asa fel incat sa nu il faci sa se simta prost

succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i frumos lu nenea g ca el este pedofil fiindca are o relatie cu tine.si ca pedofil nu e de bine.ca tu esti o fata linistita si cuminte, ca tu iubesti un tip de seama ta, si ca nu vrei sa-l faci sa sufere, fiindca tu esti un suflet sensibil, dar cu regret trebuie sa pui capat relatiei. dar promite-i ca veti ramane prieteni si ca ii vei mai solicita ajutorul in noua relatie, daca se impune. el te va intelege, ca e baiat destept. el, e baiat destept.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Direct si la obiect;-Mai uite care-i treaba. te-am vazut, mi-ai placut dar, din pacate, nu o mai pot spune in continuare.