Sex salbatic! Daaaa! Iar acum, lasand gluma la o parte, monotonia poate fi alungata prin descoperirea unor noi activitati comune.De exemplu :" Iubi, m-am plictisit..." "Hai la paintball" "Daaaa, si-asa uneori imi vine sa te impusc.Este o idee grozava!" Vezi?
Am intrebat in general, ca nu se stie niciodata... Nu neaparat ca in viata mea de cuplu a intervenit monotonia... Oricum, multumesc pentru raspunsuri...
Nici vorba... Dar cum s-a ajuns acolo? Tot timpul trebuie sa intervina ceva nou si slava Dlui ca sunt o multime de lucruri de facut... Daca vrei sa ma crezi, nu-ti ajunge o viata intreaga sa adugi ceva nou relatiei...Doar daca nu va mai placeti ca in prima zi...si nu sunteti sot, sotie...Ca prieteni, cred ca unuia dintre voi, deja ii fuge gandul la altcineva...
Daca ai incercat toate variantele si nu a mers, este clar ca nu este ceva solid.Trebuie sa recurgi la o schimbare in favoarea ta. Daca stii ca exista o coarda sensibila a persoanei respective agata-te de ea. Daca nici asa nu merge renunta. Zimbeste si mergi mai departe.Nu-ti irosi timpul cu o persoana monotona, sau care creeaza astfel de situatii.VIATA E SCURTA!
AdrianBica întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: