| RAY a întrebat:

In noaptea asta am aflat ca sunt un specimen care este urat de o printesa,motivul fata a vrut sa ma bage in friendzone iar eu nu am vrut asa ca i-am spus ca eu vreau doar sex de la sexul opus,ce i-am spus rau? daca asta e adevarul,poate era mai bine sa o mint ca caut o relatie nu sau ca caut sa fiu fratele ei,daca ma atrage sexual eu ce vina am, e imoral sa te atraga o fata sexual?

Răspuns Câştigător
| XTheAlex a răspuns:

Eu zic sa nu mai oferi așa multa sinceritate și iubire de la început.Ca Atuncia nu o să meargă...Sunt multe fete care te baga in seama doar că să facă mișto de tine, și eu m-am saturat de asta.Dar eu cred că o să întâlnești odată și odată în viața reală, că în cea virtuala nu prea mai ai cine să ai încredere...

64 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Nu e imoral să te atragă sexual ci e imoral să te atragă doar sexual. Tu nu știi ce e aia iubire. Iubirea implică sex dar implică și afectivitate, înțelegere. Nu că ele ar ști ce este xD

| RAY explică (pentru T0T):

Ci e imoral să te atragă doar sexual? stiu ce e iubirea dar numai cred in asa ceva, dar numai sa fiu in zona prieteniei, in prezent atat vreau ok sunt imoral

| T0T a răspuns (pentru RAY):

Păi tu le vezi cum ai vedea niște păpuși sexuale. Ele pe lângă pussy au și creier, e normal să se simtă chiar jignite.

Dorinta e involuntara man, poate ca da, multe din ele ne vad ca pe niste bancomate

| GoldenZenith a răspuns:

Probabil pui prea mult accentul pe treaba asta cu atracția sexuală. thinking

Păi nu e normal nici viceversa. E normală dorința însă e normal de asemenea să vezi și altceva la ele, adică ceea ce au în cap.

| RAY explică (pentru GoldenZenith):

E normal sunt baiat, dar daca imi doresc de la o fata in prezent nu vad ce e rau in asta

Ce sa vad cat de ipocrite sunt multe din ele

Păi atunci le-o zici bine dar la cât de pline de ele sunt nu te aștepta la răspunsuri pozitive din partea lor până nu scoți banul laughing Dar nu toate-s așa, oricum.

Nu toate sunt asa desigur ca da, am o relatie buna cu golden e o fata sincera

| 1231242 a răspuns:

Daca iti spun ca o femeie poate fi in acelasi timp urata,frumoasa,grasa,slaba,rea,buna, timida, tupeista ai zice ca-s nebun? Vezi tu, dar daca reflectezi la ce-am spus eu o sa intelei. Apropo Florin salam a spus-o, nu eu.

| Drimmero a răspuns:

Asa, Ray, impune-te in fata lor! Cine sunt ele sa te bage-n friendzone?

| Nemessys a răspuns:

Tu chiar nu ai invatat ca sinceritatea nu este apreciata in ziua de azi? Of of of... rolling on the floor

Tu recunosti ca vezi numai **** la ele, dar ele nu recunosc ca la noi vad doar portofelulwinking

| RAY explică (pentru Drimmero):

Printese de pe Facebook bro, daca atat vreau in prezent nu vad ce am spus rau, amicitie virtuala nu vreau, relatie, prietenie doar sex atat

| RAY explică (pentru Nemessys):

Saraca printesa poate acum plange, ea se astepta sa fiu bil gates sa vin cu limuzina la ea sa-i cant manele sa imi impart averea cu ea, da sinceritatea e urata asta vad, daca esti sincer esti un specimen daca esti badboy si esti ipocrit e ok

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Era vreo pitipoanca de maxim 15 ani? Persoanele de genul se ataca destul de repede.

Nu ca are peste 18 nu vreau sa devin muierea puscariasilor

Man cand vezi atatea care prin promoveaza doar prin imaginea lor si se vand pe banii ce sa mai crezi, majoritatea ofera doar sex atat

Dar obțin bani. Dacă nu ai ce să le oferi nu mai avea pretenții.

Desi nici pretenții sa nu am daca nu am banii, money=sex

Riscul meseriei, daca depasesti varsta legala,, esti cam prins la menghina.

Si pentru sex la tel man?

Te iau pentru pedofilie virtuala/

Doamne ce ma fac daca era minora am sa am parte de puscarie, ce greseala am facut plangggggggggggg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Hai ca nu pe toti va dau banii afara din casa

anonim_4396

O ranesti. Oricarei fata careia i-aispune asta a-i rani-o Mai ales daca ea te-ar iubi. Fetele sunt mai sensibile si mi se pare un gest oribil. Poate ca tu nu mai crezi in dragoste, dar ea exista independent de parerea ta.Si poate fata aia crede in ea. Daca ai fost ranit sau inselat sau mai stiu eu ce de o fata, nu inseamna ca de acum le vezi doar ca pe niste uenlte cu care iti satisfaci dorintele sexuale

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Ce sa ma iubeasca daca ne cunoasteam de o zi,eu i-am spus in fata adevarul,am intrebat-o sunt in lista prieteniei mi-a spus da? pai eu nu caut amicitie virtuala,prietenie doar sex de la sexul opus,asta e adevarul,asta imi doresc in prezent, nu am ranit pe nimeni cu nimic i-am vorbit frumos, multe fete se vand pe banii plus ca multe se remarca doar prin aspect fizic, apropo ce ofera o fata intr-o relatie, lasa-ma cu povestile tale cu iubirea, voi stati cu noi cat profitati apoi pa

anonim_4396

De asta ne raniti voi.Pentru ca sunt unii care vor "doar sex de la sexul opus".Noi nu vrem "doar sex de la sexul opus.Si nu stam cu voi ca sa profitam(nu toate, unele da).Ce beneficii am avea? Bani? Nu ma intereseaza si nu toate pun accent pe cat de bogat e tipul.Sex? Femeile nu se dau in vant dupa sex asa cum o fac baietii.Ne place, dar nu e o necesitate, nu e ca oxigenul, cum e pwntru voi.Dar ce ofera un baiat intr-o relatie? O fata poate sa ofere multe.Voi ce oferiti? Tu ce oferi? Sau doar vrei sa primesti sex

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Oferim ce avem material, numa o intarnire te costa 50 de ron mai si intrebi ce oferim, eu am spus daca nu va atrage ala fizic nu o faceti gratis, o fata ofera sex atat,fi serioasa atat oferiti si multa ipocrizie, minciuna, falscitate, teatru ieftin atat, de ce tot imi scrii de iubire nu inteleg voi nu simti asa ceva, stati doar din interes material cu un baiat apoi pa next

anonim_4396

Mda falsitate ipocrizie nu? Te-am intrebat ce oferiti intr-o relatie, nu cand va duceti la o prostituata.Nu stam cu voi doar din interes material.Doamne,dupa cum de descrii s-ar zice ca suntem cele mai ipocrite, false, mincinoase si nemernice fiinte de pe planeta.Nici voi nu sunteti pertecti? Cati baieti ca si tine stau cu o fata doar pentru sex? Ranind-o astfel pe fata? Cati baieti parasesc fetele cand afla ca au ramas insarcinate? Cati baieti inseala fetele cu care au o relatie?