Eu zic sa nu mai oferi așa multa sinceritate și iubire de la început.Ca Atuncia nu o să meargă...Sunt multe fete care te baga in seama doar că să facă mișto de tine, și eu m-am saturat de asta.Dar eu cred că o să întâlnești odată și odată în viața reală, că în cea virtuala nu prea mai ai cine să ai încredere...
Nu e imoral să te atragă sexual ci e imoral să te atragă doar sexual. Tu nu știi ce e aia iubire. Iubirea implică sex dar implică și afectivitate, înțelegere. Nu că ele ar ști ce este xD
E normal sunt baiat, dar daca imi doresc de la o fata in prezent nu vad ce e rau in asta
Daca iti spun ca o femeie poate fi in acelasi timp urata,frumoasa,grasa,slaba,rea,buna, timida, tupeista ai zice ca-s nebun? Vezi tu, dar daca reflectezi la ce-am spus eu o sa intelei. Apropo Florin salam a spus-o, nu eu.
Tu chiar nu ai invatat ca sinceritatea nu este apreciata in ziua de azi? Of of of...
Tu recunosti ca vezi numai **** la ele, dar ele nu recunosc ca la noi vad doar portofelul
O ranesti. Oricarei fata careia i-aispune asta a-i rani-o Mai ales daca ea te-ar iubi. Fetele sunt mai sensibile si mi se pare un gest oribil. Poate ca tu nu mai crezi in dragoste, dar ea exista independent de parerea ta.Si poate fata aia crede in ea. Daca ai fost ranit sau inselat sau mai stiu eu ce de o fata, nu inseamna ca de acum le vezi doar ca pe niste uenlte cu care iti satisfaci dorintele sexuale
Ce sa ma iubeasca daca ne cunoasteam de o zi,eu i-am spus in fata adevarul,am intrebat-o sunt in lista prieteniei mi-a spus da? pai eu nu caut amicitie virtuala,prietenie doar sex de la sexul opus,asta e adevarul,asta imi doresc in prezent, nu am ranit pe nimeni cu nimic i-am vorbit frumos, multe fete se vand pe banii plus ca multe se remarca doar prin aspect fizic, apropo ce ofera o fata intr-o relatie, lasa-ma cu povestile tale cu iubirea, voi stati cu noi cat profitati apoi pa
De asta ne raniti voi.Pentru ca sunt unii care vor "doar sex de la sexul opus".Noi nu vrem "doar sex de la sexul opus.Si nu stam cu voi ca sa profitam(nu toate, unele da).Ce beneficii am avea? Bani? Nu ma intereseaza si nu toate pun accent pe cat de bogat e tipul.Sex? Femeile nu se dau in vant dupa sex asa cum o fac baietii.Ne place, dar nu e o necesitate, nu e ca oxigenul, cum e pwntru voi.Dar ce ofera un baiat intr-o relatie? O fata poate sa ofere multe.Voi ce oferiti? Tu ce oferi? Sau doar vrei sa primesti sex
Oferim ce avem material, numa o intarnire te costa 50 de ron mai si intrebi ce oferim, eu am spus daca nu va atrage ala fizic nu o faceti gratis, o fata ofera sex atat,fi serioasa atat oferiti si multa ipocrizie, minciuna, falscitate, teatru ieftin atat, de ce tot imi scrii de iubire nu inteleg voi nu simti asa ceva, stati doar din interes material cu un baiat apoi pa next
Mda falsitate ipocrizie nu? Te-am intrebat ce oferiti intr-o relatie, nu cand va duceti la o prostituata.Nu stam cu voi doar din interes material.Doamne,dupa cum de descrii s-ar zice ca suntem cele mai ipocrite, false, mincinoase si nemernice fiinte de pe planeta.Nici voi nu sunteti pertecti? Cati baieti ca si tine stau cu o fata doar pentru sex? Ranind-o astfel pe fata? Cati baieti parasesc fetele cand afla ca au ramas insarcinate? Cati baieti inseala fetele cu care au o relatie?