anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In noaptea de revelion am iesit cu mai multi prieteni (fete si baieti) si dupa focul de artifici ne-am inbatat si am inceput sa spunem povesti.
Eu am vorbit cu o fata care are 19 ani si arata bine,in urma cu doi ani avea fata plina de cosuri si era uratica si foarte retrasa.
Am intrebat-o cum a scapat de acneie,dar tot refuza s-a vorbeasca,pana cand mi-a marturisot(intre patru ochi) ca a folosit lichid seminar,pe care la folosit pe fata si dupa un timp a si inghitit.
SI am intrebat-o,cum? ca nu a avut nici un partener!
Mi-a spus ca s-a dus la taicas-o si a vorbit cu el,despre problema medicala si i-a spus ca ar avea nevoie de lichid sa se unga pe fata,,.
Taicas-o a refuzato,si dupa aproape o spatamana de rugaminti,a vorbit si cu mama ei despre problema jenanta. Maicas-a,a abordat problema, si a reusit sa-l convinga.
A obtinut ce si-a dorit, si acum are un ten foarte curat si un corpa foarte frumos(alearga in fiecare zi cam 9 km).

Inainte fata asta nu pre-a era bagata in sema,din,
cauza tenului,desi era de treaba si in trecut dar si acum, in prezent.

Scuze pentru descrierea pre-a lunga, nu vreau sa fie interpretata ca o poveste de incest sau alt ceva.

Intrebarea mea este
Voi fetelor ati face asa ceva? cu iubtul sau cu o cunostinta?

Pe mine m-a convins cam 70% povestea pe care mi-a spus-o ea.

Inca odata imi cer scuze pentru povestea pe care am scris-o asa in detaliu, sper ca nu am nemultumit, pe cineva?

4 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

In primul rand nu asa se scapa de acnee, si stiam asta ca urina de copil pana in 12 ani inainte sa intre la pubertate te ajuta.
Deja daca intri la pubertate urina nu mai este buna, dar cu un barbat matur, nu est imposibil, oricum daca fata vroia o ajutam si eu, frate poate o ajuta-i si tu daca esti baiat.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu stiu cine ti-a povestit asta, dar este clar ca si-a batut joc de tine! Cum poti sa crezi in asemena porcarii?

Inca ceva: nu exista "lichid seminar"!
"seminar" inseamna: stagiu practic obligatoriu pentru absolvenții unei facultăți
Pe cand "lichid seminal" vine de la spermatic, sperma!

| mihai69 a răspuns:

Mituri urbane. Dar dacă ai nevoie, găsim destui oameni care să te servească!

| Alicezzz a răspuns:

Vrajealå ieftina si cred ca a ras cu gura påna la urechi cand a vazut ca tu o crezi! Acneea apare din cauza dezechilibrului hormonal si se trateaza la medicul dermatolog.