| anahi1212 a întrebat:

In octombrie m-am intilnit cu un baiat si apoi ne-am despartit, deoarece el nu dorea ca eu sa sufar si sa ne purtam pica unul altuia ( el isi uraste ex-iubitele, acesta este motivul) dar eu nu am incetat sa-l iubesc. La scoala, deseori imi arunca priviri fugare si vorbim in fiecare zi prin icq ( el imi scrie mereu primul), eu nu stiu ce sa fac, deoarece il iubesc si nu stiu daca si el simte asta... voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| andreutz a răspuns:

Poate ca ii e rusine sa iti zica vreo problema de a lui sau ceva...ar fi chiar pacat sa se stinga scanteia din cauza asta...mai bine vorbesti cu el, chiar daca nu e indicat ca fata sa faci tu primul pas..mai sunt si exceptii...

2 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, nu e un motiv sa renunti la cineva doar ca sa nu va purtati pica, deoarece daca ar fi sa va desp, puteti sa o faceti pe cale amiabila, lupta pentru el, fa-l sa isi dea seama ca tu esti fata potrivita pentru el.

| LoryM22 a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi sa ai o discutie serioasa cu el si sa-i spui ce simti, iar el la randul lui sa faca la fel, pentru ca nu este corect ca tu sa stai cu aceasta greutate in suflet, curaj.