Probabil prima oara trebuie sa fie atractia, scanteia aceea. Desi daca e vorba de iubire, parerea mea este ca frumusetea unui om consta in frumusetea sufletului.
Cand vor lua decizia sa se casatoreasca, cu siguranta vor cauta sufletul partenerei pentru ca frumusetea trupului e trecatoare. (ma refer aici la cei intelepti)
Buna, pentru ca mai laes la varsta adolescentei asa e, pentru ca sincer si fetele sunt atrase de trupul baietiilor, la inceput te atrage corpul, apoi cunoscandu-l/o vei iubi nu numai corpul ci toata fiinta si sufletul...
Un citat care mie imi place in mod deosebit suna astfel : " Cea mai de pret parte a frumusetii este aceea pe care un tablou nu o poate reda ''.
Iubirea totala e a sufletului, nu poti iubi o imagine, nu poti iubi cu adevarat un corp... e ca si cum ai iubi o papusa...
Baietii, odata deveniti barbati vor sti sa aprecieze "adevarat frumusete"...nu doar imaginea...
Foarte putini se indragostesc si de sufletul fetelor deoarece la majoritatea baietilor conteaza ambalajul din prima si nu calitatea
succes
Pana la o anumita varsta se indragostesc de trup.
Dupa acea varsta se indragostesc si de suflet.
Se indragostesc si de sufletul lor, in special daca trupul nu le este daruit decat dupa ce isi asuma loialitatea fata de intreg (casatorie)
Eu in primul rand ma indragostesc de caracterul ei, de sufletul ei, de felul ei de a fi, nu pun mare pret pe aspectul fizic, mai important pentru mine este sa o iubesc si sa ma iubeasca.Sa arate precum un fotomodel, daca nu exista iubire, si nu-mi place caracterul si sufletul ei, mai bine ma lipsesc!
La mine nu exista corp primul e sufletul iar a doua sunt ochii parul si zambetul
Pai eu cred ca sunt cativa care se indragostesc si de suflete dar aia care fac asta sunt diferiti putin si de asta ma inervez! poti sa fi frumoasa ce-a mai frumoasa... dar daca nu gandesti si vrei numai... degeaba esti frumoasa
Buna! Sa stii ca ai dreptate. Chiar asa se intampla. Si eu sunt baiat si de multe ori mi s-a intamplat sa ma "indragostesc" doar de trupul unor fete. Asta pina de curand, cand, spre surprinderea mea mi-am dat seama ca m-am indragostit de sufletul unei fete. L-am descoperit intr-o sedinta pasionala de sex anal cu ea, cam din greseala. Am simtit ceva cald si moale acolo in fund. Era sufletul ei. Se pare ca mai este o bucata de suflet si in omuletul din fundul gurii, si acolo l-am descoperit. Tot cu penisul. Sper ca te-am ajutat. Te pupa FiFi!
stefana_9572 întreabă:
dfsdfsfs întreabă:
Anonima17191 întreabă: