| catalin66yo a întrebat:

in prezent sunt foarte indragostit de o amica si mi-as dori din tot sufletul sa fiu mereu alaturi de ea. simt ca ea este ceea ce cautam in viata asta. imi doresc din toata inima sa fiu alaturi de ea pentru tot restul vietii.
ieri m-a invitat aceasta persoana la ea (a fost prima oara cand am fost la ea acasa. pana acum nu a fost chiar nimic intre noi). am stat si am povestit. am incercat sa ne abtinem sa nu facem nimic altceva. si pana la urma am facut dragoste.
in final ea a zis ca nu e bine ceea ce am facut, ca nu trebuia s-o facem. si mi-a cerut s-o las singura. bineinteles ca i-am facut pe plac si am plecat, lasand-o singura.
ea stie ca eu o iubesc foarte mult (chiar daca ea nu ma iubeste). sper sa ma inteleaga cat de mult o iubesc si cat de mult o doresc si sa reuseasca sa treaca peste,, greseala" care am facut-o amandoi.

ce pot sa fac?

2 răspunsuri:
| PlayWithMe a răspuns:

Prietene, daca a facut-o cu tine, iti dai seama ce a facut cu toti vecinii? Cum poti spune ca o iubesti foarte tare? Nu mai folosi aceste cuvinte, iubirea e un termen mult prea complex, desi este utilizat de miliarde de oameni, chiar daca nu stiu ce inseamna.

Răspuns utilizator avertizat