| loredanatembe a întrebat:

In prima zi de menstruatie a acestei luni am luat regevidon21+7 am luat vreo
7 zile apoi am incurcat pastilele intre ele in loc sa iau 7-8 am luat 14 -15.si nu mi ma dat seama apoi dupa cateva zile am observat si am renuntat la ele prima data can am folosit antinceptionale orale le pot folosii incepand cu menstrutia viitoare din nou? astept un raspuns urgent

3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Poti sa incepi o cutie noua la urmatoarea menstra dar mare atentie sa le iei cum trebuie. Daca nu respecti indicatiile care le ai pe blister ai toate sansele sa ramai insarcinata, plus ca iti dai peste cap echilibrul hormonal.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Trebuie sa te duci la ginecologul acre ti le-a recomandat, sa te consulte si sa decida daca e bine sa reincepi. In principiu, ar fi bine sa folosesti ca metoda de contraceptie prezervativul vreo 3 luni, timp in care sa-ti faci analize mai amanuntite ca sa vezi daca e totul ok, dar cred ca daca consultatia si ecografia pelvina arata ca nu ai probleme, ginecologul ti-ar putea indica sa reincepi anticonceptionalele mai repede de 3 luni.

| loredanatembe explică:

Pai. faza e ca mi-a venit astazi pe 29 si mie imi vine de obicei pe15.deci cum ar venii mi-a venit de 2 ori intr-o luna si nu prea cred ca e bine si sa iau iar pastile? dar dupa15zile sa imi vina iar? mi-e frica sa nu raman insarcinata...mersi mult de raspuns