Cel mai bine ar fi sa nu insisti pentru ca o s-o enervezi.Sau,sa ii dai un mesaj "Odata si pentru totdeauna,vreau sa stiu daca ma mai iubesti! Daca nu, asta e, dar macar nu ma mai chinui! Vreau sa imi raspunzi ACUM.Mi se pare aiurea sa te superi din atata lucru, eu voiam doar sa iti fac o surpriza."Sau, poate ca a aparut alt baiat fara ca tu sa stii.In fond, locuieste departe si tu nu stii ce se petrece cand nu esti acolo. Daca nu iti raspunde la mesajul de care iti spusai sa il trimiti, nu o mai suna, nu ii mai da niciun mesaj.Da-i timpului timp!
Ai gresit in primul rand ca ai vrut sa mergi la cineva in vizita fara sa-ti anunti intentia. Asa ceva nu se face. In al doilea rand tu crezi ca va merge o relatie Ploiesti-Timisoara?
Timisoara-Calarasi a mers pana s-a intamplat ce s-a intamplat daca ai citit cu atentie postul si in alta ordine de idei in toamna trecuta ar fi facut 27 ani si in primavara asta s-au facut exact 2 ani si jumatate de la deces... totul tine legat de cum te potrivesti de bine! Sunt n cazuri, iar eu daca nu voi fi unul care nu merge asta e...macar stiu ca am incercat
Inteleg foarte bine situatia si cu sinceritate spun ca ai facut o greseala:trebuia, indiferent de situatie, sa rogi pe cineva de pe strada, sa faci ceva sa anunti.Si acum gresesti pentru ca inteleg ca nu suni ci doar dai mesaje.Nu asa se procedeaza. Daca tu chiar o iubesti, arata ca esti sincer, cere-i scuze si fa tot ce poti daca vrei sa indrepti ceva.Mult noroc.
Da ivancea, am sunat-o si degeaba....chiar si ieri am mai incercat treaba asta si nimic si uite pentru sfatul tau in momentul asta ce scriu telul suna si iarasi nimic.....si de ce mesaje pentru ca e singura cale de ai mentine interesul fata de relatie, de noi dat fiind ca nu raspunde/a la telefon
Vrea sa scape de tine, altfel nu inteleg de ce sa se comporte asa, sau si-a gasit altu si nu vrea sa-ti zica.
I-am scris la un moment dat sa lase orgoliul deoparte pentru ca nu duce la nimic bun...Si mesaj cu mesaj incerc sa fie bine, ba chiar am lasat sa fiu eu si ala vinovat desi nu vad ce vina am...am vrut doar sa o bucur chiar daca nu ramaneam peste noapte. Dar in momente de genu nu lasa "osul" deloc, intr-adevar are un orgoliu puternic
I-m scris la un moment dat sa lase orgoliile deoparte pentru ca nu rezolva nimic... oricum cand e in momente de genul se vede pe ea ca nu lasa "osul"
linarkfts întreabă: