| SziceTaci a întrebat:

In primul rand buna tuturor as dori si eu un sfat!love struck Am 15 ani, si iubesc un baiat de 16 ani.problema e ca are iubita si ea il inseala.si el mi-a zis ca ma place si stie ca il iubesc si se comporta mereu frumos cu mine si odata cand ma pupat pe obraz dupa tremuramstraight face. nu stiu simt ca il iubesc enorm de multsad. si nu stiu cum as putea face. pe deo parte as dori sa-l uit din cauza prietenei lui... dar as si lupta pentru elsad. ce ma sfatuiti:-s?

2 răspunsuri:
| alexxx_5812 a răspuns:

Tu il iubesti, el are iubita, ea il inseala, el te place, stie ca il iubesti, crezi ca il iubesti, vrei sa il uiti, vrei sa lupti pentru iubire.Ai descris telenovela pefectahee hee de-obicei in telenovele este happy ending.Pe la varsta ta este de-obicei iubirea care nu se va uita niciodata ce-a mai dulce si ce-a mai pura asa ca daca vrei cu adevarat o poveste frumoasa lupta pentru ea.BfT

| victoR1k_1606 a răspuns:

Nu renunta, daca aveti simpatii reciproc e perfect. Lupta ma, ca sa nu regreti mai tarziu, oricum daca zici ca-l inseala, o sa renunte la ea repedelaughing