| TepeT a întrebat:

In primul rand, buna ziua.
Am ajuns aici. dupa multe cautari. si m-am hotarat sa va cer o parere.
Am ajuns sa iubesc o fata, care e cu 3 ani mai mica ca mine, eu avand 15, ea 12. Chiar am ajuns sa o iubesc foarte mult, incat cred ca o stresez cateodata. cand intra pe facebook/mess.
Vreau sa va spun, ca suntem prieteni foarte buni, ba chiar i-am dat niste semne ca as placeo, diferite imagini, i-am desenat desene, chiar si o floare, insa mi-a desenat si ea mie :3. Am iesit si de cateva ori cu ea pe-afara, cu prietenii ei si vedeam, ca se distreaza cu mine. o pot face sa rada, iar atunci cand e trista. pot sa-i schimb starea happy.

Acum. intrebarea adevarata ar fi, ce sa fac. cum sa-i spun ca o plac, de unde mi-as da seama daca ma place si ea.
Va rog, ajutati-ma cumva. am ajuns sa tin foarte mult la ea.

Răspuns Câştigător
| MariaRawr a răspuns:

Buna! Sa stii, eu cred ca ea si-a dat seama ca o placi, din micile tale gesturi! Fii deschis. Daca sunteti prieteni asa de buni, intreab-o de cine ii place/daca ii place de cineva. Incearca sa te apropii cat mai mult de ea! Si daca ea te place, poate nu vrea sa fie cu tine pentru ca ii e frica. Sau nu isi doreste o relatie, fiind prea mica!
Sper ca te-am ajutat!

9 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca tu la 15 ani iti doresti sa cuceresti o fetita de 12 ani, si nici pentru asta nu esti in stare, inseamna ca ai o mare problema. Sfatul meu este sa lasi copiii in pace si sa te axezi mai mult pe desene.

| TepeT explică (pentru neutrino):

Ma intelegi gresit. Eu am intrebat, cum/ce sa fac sa o intreb, pentru a nu o face sa se indeparteze de mine, pentru ca nu vreau asta.

| AlohaFromHawaii a răspuns (pentru TepeT):

Ba nu a înţeles greşit. Lasă fata să se bucure de copilărie.

| Azµre a răspuns:

Ești mic, mai crești, copila aia are 12 ani ai grijă.

| MihaiGe a răspuns:

Fa-i ochi dulci, da-te pe langa ea, cand o vezi vorbeste cu ea, afla ce ii place, ce -i place asta ii faci cadou.
Bafta!

| Morphines a răspuns:

Nu ai nevoie de nimic. Frate, are 12 ani { laughing)) ] ce o fi asa compliciune sa o cuceresti. Nici nu cred ca e nevoie. Eu zic s-o lasi sa se coaca, pun pariu ca daca umbli pe la suruburi vezi ca n-are nici d'aia si nici d'alea... Las-o sa-si traiasca copilaria. Reorienteaza-te!winking

| Violente a răspuns:

Iubire la 12 ani nu există. Poți numi iubire o relație de concubinaj cu un viitor profund și sigur, la 12 ani de abia înveți să simți puterea sentimentelor legate de dragoste și forța de atracție între parteneri.

Ai mult timp să înveți cum să iubești, nu trebuie să îți spună altcineva, faci exact cum simți tu, ceea ce vei face asta îti va vrea inima.

| kbxftw a răspuns:

Să iubeşti? La 15 ani? Pe una de 12? laughing
Mă faci să râd.

| TepeT explică (pentru kbxftw):

Chiar nu-mi pasa ce te face pe tine sa razi. ok?
Daca asta ti-e viata, razi toata viata. Nu-mi pasa.

Am intrebat frumos. si astept la fel, raspunsuri frumoase.