Dupa mine, un sfat bun este lucrul care uneori ne ajuta sa clarificam lucrurile in mintea noastra; atunci cand avem o indoiala, nu stim ce decizie sa luam, cautam un sfat bun de la un membru din familie, de la un bun prieten pentru a rezolva lucrurile. dar de multe ori, atuncii cand avem o problema grava, e mai bine sa primim un sfat bun din partea celor are nu ne cunosc, pentru ca cei care privesc problema "dinafara", dau adesea cele mai bune solutii! sper ca te-am ajutat!
Un sfat care te ajută în problema ta, care nu te batjocoreşte şi te judecă pentru ce ai făcut.
T.
Un sfat bun este ceva da care fiecare are nevoie... mai ales in anumite imprejmuiri
Pai.eu cred ca a da un sfat bun.este de da un raspuns util pentru o intrebare, sau a ajuta pe cineva cu o vorba de incurajare, daca nu se poate mai mult:*
Pai ai gresit categoria cu aceasta intrebare dar nu conteaza, depinde de sfat poate sa fie bun sau prost depinde nu de fiecare data e bun.
Buna seara Manuela Crişan si bine ne-am gasit pe acest site!
Cand lansezi un astfel de mesaj pe un astfel de site unde media de varsta as zice cu indulgenta ca este 15 ani astepti sa sara careva si sa zica ca are nevoie de ajutor specializat?!
Tie ca si psiholog de profesie ti se pare ca ar avea careva nevoie reala de vreun ajutor sau discutam liber ...asa de distracte si eventual cate o fundita?!
Draga Manuela psiholog familial esti la cabinet, aici esti doar un simplu user si hai sa nu ne mai dam mari pe site-uri de acest gen!
Ce sa-ti zic, sper sa te simti bine printre noi. Ca un sfat, nu mai aduce aminte de fundite. Aici scopul e sa ajuti, nu sa oferi fundite, asta-i un giumbuslucru pentru a atrage lumea.
Un sfat este atunci cand il dai din suflet cu scopul de a ajuta persoana respectiva sa isi clarifice macar un pic sentimentele, gandurile, etc.
Bine ai venit!
Buna Manuela,
Sunt de acord cu kittysor si Flav in legatura cu rasplata celui mai bun raspuns si cu etalarea pregatirii tale profesionale. Este putin cam deplasat. Pana la urma cine esti tu si cine suntem noi? A cerut cineva serviciile unui psiholog? In ciuda faptului ca ai pregatirea pe care spui ca o ai, varsta ta ridica un mare semn de intrebare in ceea ce priveste EXPERIENTA in domeniul ales. Crezi ca la varsta ta poti indruma o persoana care are o problema? Nici nu s-a uscat cerneala pe diploma.
ramonia întreabă:
Ioanamaaxd întreabă: