| Dianaofelia12 a întrebat:

In primul rand :" Hey, buna TPU! ". Am si eu cateva intrebari. Prima intrebare este : Voi ce credeti despre compatibilitatea zodiilor Berbec-Sagetator? As prefera din propria experienta. A doua intrebare este : Acum 3 luni am fost cu un baiat. Dra eu am hotarat ca trebuia sa ne despartim. Asta nu prea conteaza, dar acum sunt cu un baiat care intr-adevar tine la mine si ma iubeste. Eu vreau sa ii fac in ciuda baiatului cu care am fost deoarece il urasc. Stiu ca nu prea are sens deoarece si euil iubesc pe baiatul cu care sunt acum, suntem de doua luni impreuna si ne iubim mult. Dau funda raspunsului cel mai bun. As vrea sa imi raspundeti la amandoua intrebari. Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nimic,nu crede in zodii, horoscop, etc.
Si ce rezolvi daca ii faci in ciuda acelui baiat?
Nu rezolvi nimic.
Lasa-l in pace si mergi mai departe.
Te pup!

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar ce le schimbati fetelor partenerii ca pe ciorapi, măcar acolo e de inteles, că put.

| ℓαυяα a răspuns:

Nu horoscopul conteaza. putetu sa va intelegeti orice zodie ati fi daca va iubiti.

cat despre fostul, las-o balta. stai cu baiatul asta, nu iti pierde timpul cu cine nu merita happy

| Xenya a răspuns:

Horoscopul nu trebuie luat in serios.Este o pseudostiinta.

Răspuns utilizator avertizat
| CosticaShtrengarul a răspuns:

Femeie lasa aberatiile din horoscop! iti strici viata! eu am invatat ca leul nu se "combina" cu vulpea! dar totusi a iesit! deci poti uita! pa! funda, draga mea? hai ca mi-a iesit si rima! Mersi frumos, Dina!

| Abbcdd a răspuns:

Pot aparea probleme pentru ca berbecul se poate sa nu fie prea interesat de sagetator.Ti-o zic din experienta happy