1 ar merge ceva de gen: un picior aici celalalt la 2 metrii ( bine nici chiar dar arr merge cracanata). 2.practic cred ca este imposibil. bine acum depinde de vibrator. si 3. nu stiu, dar ar trebui sa fii nebuna sau chiar prea obsedata sa faci asa cva...cum ti'ar prii daca u stai in masina. si este inghesuiala si langa tine este o fata. si se aude un zumzet. nu ti sa'r parea penibil. bine eu acum imi imaginez toate astea si mi se pare naspa.
Exista si unele mici, cat un ruj, dar la ce bun sa-ti produci senzatii din astea in mers, in loc sa ti le produca natural, un tip fain, curat, experimentat si rabdator, intr-un ambient propice - daca la tine poate merge mai greu?!
Credeti ca ea a incercat? Cum dau de ea sa o intreb?
http://tinypic.com/view.php?pic=n1vwnr&s=7
In sfarsit i-am gasit si fata, poate o stiti si-mi ziceti si mie unde sa o gasesc. :|
http://tinypic.com/view.php?pic=k1rkwh&s=7
Da, este posibil, ou d`ala vibrator, nu imi aduc aminte termenul acum...dar totusi, ar fi si mai misto un dop anal si cu un ou vibrator iti dai drumul pe strada
Eu ştiu că nu, dar orice poate fi posibil. Mai bine să renunţe la idee dacă nu vrea să o considere lumea raţă crăcănată.
Hahaha, auzi la ea " bff " haha, frate ce ne-am americanizat!
On topic : nu are rost sa raspund, ca nu are rost.
Da, se poate. Sunt unele mici speciale, pentru zile fericite Si nu merge nici cracanata, nici nu se aude. Placerea vine in valuri in perfecta liniste si armonie
Mda, ca o fi atat de greu sa scrii ca te-a pus o prietena sa intrebi. Frate, din fata monitorului poti zice orice, asa ca lasa prietenele si mai bine zi ca nu ai avut ce face si ca sa fi bagata si tu in seama ai postat intrebarea asta de 2 bani mda...ce a ajuns TPU
Se simte rau doar cu unul, cel mai bine e sa isi mai bage unul in c*r si va merge bine, dar ii mai trebuie o suzeta in gura. dupa ii OK.zii sa incerce asa
Hey! Nu vreau sa fiu rautacioasa dar nu se zice ''nu va radeti'' ci '' nu radeti''.Apoi...cum sa iti bagi un vibrator sh sa mergi cu el pe drum E clar ca mai mult de 12-13 ani nu aveti
Nu e posibil(parerea mea)