| oaanyxonutza004 a întrebat:

In primul rand nu vreau jigniri sau ceva de genu: acum cateva luni am fost cu un baiat dupa care ne-am desparatit iar acum a inceput sa imi de-a like la pozele dupa facebook si sa scrie comentarii gen: super frumii, foarte draguu', bwuna rauu etc. mi-a spus ca ii place de mine. adevarul este ca si mie imi place de el dar nu stiu cum sa fac sa ma intrebe daca vreau sa fiu cu el ...sa fac eu primul pas?

5 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Ai fost cu el, acum iar vrei nu ți se pare că se repetă istoria?

| SimionAlexandru a răspuns:

Situatia e simpla.
El a aruncat momeala, tu vrei sa musti?
Fa ceea ce simti tu, ca e cel mai bine pentru tine. Acum, depinde si motivul pentru care v-ati despartit ultima oara cand ati fost impreuna. Iubirea sa plece si sa revina, nu prea este. Sunt 95% sigur, ca e vorba mai mult de ATRACTIE FIZICA decat de IUBIRE. Si spun asta, din punctul de vedere al baietilor. Mai mult ca sigur, e doar atras de tine.
http://www.youtube.com/watch?v=v6bjLsQP9_E
Iti doresc o zi superba :-)

| lexyy a răspuns:

Fii directa,"in legatura cu comentariile de pe fb, mai ai ceva pentru mine? adica ai mai vrea o relatie, sau sunt asa la vrajeala?"si vezi ce-ti zicesmug

| Denn28996 a răspuns:

Nu, lasa-l pe el sa faca primul pas, daca a inceput cu like-urile si comentariile inseamna ca vrea ceva anume de la tine. Asteapta un timp si daca nu zice nimic intreaba-l care este motivul comportarii sale si daca este ceva serios. Funda?

| Seby177 a răspuns:

Nici macar eu nu stiu